newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Cele mai importante motive pentru care sa participi in acest weekend la World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala, care are loc la Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Luni, 21 septembrie 2015, 10:04 webReleases | Educatie

World Education Fair | Foto: Integral Programe Educationale
Odata cu inceperea anului scolar reprezentantii celor mai bune universitati din strainatate vin la Bucuresti sa isi prezinte programele universitare de licenta, Master sau MBA., la World Education Fair. Cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania are loc anul acesta pe 26 si 27 septembrie in Bucuresti, la Athenee Palace Hilton.

Care sunt motivele pentru care studentii si familiile acestora ar trebui sa isi faca timp pentru a participa?

  • Initierea dialogului – la targ vin reprezentanti ai unora dintre cele mai bune universitati din lume si studenti care studiaza deja acolo – toti vor fi prezenti in acelasi timp, in acelasi loc. Viitorii studenti,  impreuna cu familiile lor, pot sa discute si sa obtina informatii direct de la acestia si pot afla detalii si informatii concrete despre viata in campusurile universitare respective, in loc sa studieze zeci de brosuri sau pagini de Internet.
  • Economisirea banilor – este mult mai ieftin sa analizezi ofertele in cadrul unei singure zi de targ decat sa vizitezi tu insuti universitatile respective, pentru a afla la care iti doresti sa studiezi. Desi consultantii Integraledu recomanda ca, inainte de a alege sa studiezi la o facultate in straintate, sa mergi in tara respectiva si sa vizitezi campusul, sa iei contact direct cu viata si cu atmosfera de acolo, un targ de consultanta educationala te poate ajuta sa iti selectezi mai bine lista scurta de universitati la care ti-ai dori sa studiezi, fara a fi necesar sa le vizitezi pe toate.
  • Consultanta gratuita – la World Education Fair organizatorii au un centru special unde studentii pot cere informatii despre programele universitare si universitatile care participa la acest targ. Consultantii educationali au mult mai multe informatii despre metodele de selectie ale universitatilor, precum si despre criteriile acestora de admitere, si te pot indruma sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine. Sunt informatii care nu se gasesc pe Internet si pe care ei ti le pot pune la dispozitie datorita experientei si colaborarii indelungate pe care o au cu aceste universitati. Totodata poti sa iti rezervi un loc la seminariile organizate de universitatile participante, seminarii la care vei afla cum poti fi admis cu succes la specializarile pentru care aplici.
  • Mai multe oportunitati de finantare a studiilor – in afara de informatiile despre cum poti obtine o bursa totala sau partiala oferita de unele universitati, poti afla informatii si despre alte metode de finantare, despre imprumuturi pentru studii si despre metodele de rambursare ale acestora. Chiar daca familia ta nu are posibilitati financiare mari, poti totusi studia in strainatate obtinand astfel de imprumuturi care se returneaza doar in momentul in care te angajezi si salariul anual depaseste o anumita suma, exact ca in cazul Sabinei, care ne-a spus aici ce metoda de finantare a gasit impreuna cu consultantii Integraledu si familia ei pentru a putea studia in U.K.
  • Obtinerea unor informatii noi – participantii la World Education Fair vor obtine informatii in timp util despre criteriile de admitere ale universitatilor la care isi doresc sa studieze. Acestia vor afla, concret, ce anume este necesar sa faca pentru a fi admisi la unul dintre cele mai bune centre universitare din lume.
  • Vor descoperi noi oportunitati de studiu– studentii care au participat la editiile precedente au declarat ca au aflat la acest targ de existenta unor programe de studiu despre care nu stiau si despre care si-au dorit sa obtina mai multe informatii. Un targ de consultanta educationala iti ofera posibilitatea sa afli mai multe lucruri despre cum si unde poti studia ceea ce te intereseaza cu adevarat.
  • Cresterea increderii in potentialul propriu – un targ iti ofera posibilitatea sa te obisnuiesti cu abordarea directa a reprezentantilor universitatilor, deoarece ai ocazia sa discuti fata in fata cu acestia si astfel iti poti da seama ce universitati ti se potrivesc si ce criterii de admitere au.
  • Participarea la targ este gratuita. Mai multe informatii despre World Education Fair se gasesc la www.worldeducation.ro/

Daca doresti sa te inscrii completeaza formularul de inregistrare aici. Lista universitatilor participante la editia de anul acesta a World Education Fair este aici.

Cei care nu vor putea ajunge la editia din Bucuresti pot participa la targurile World Education Fair care vor avea loc in Timisoara, pe 28 septembrie, la Hotel Timisoara, in Galati, pe 30 septembrie, la Hotel Vega, sau in Constanta, pe 1 octombrie, la hotel Ibis.

 Citeste mai multe despre   
  5415 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by