newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Burse de pana la 50% pentru studii liceale in strainatate la World Education Fair


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Miercuri, 4 martie 2015, 12:20 webReleases | Educatie

Teodora Raducanu | Foto: Integral Programe Educationale
World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania dedicat invatamantului liceal si gimnazial de top si taberelor de limbi straine din strainatate, are loc in perioada 14-15 martie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, intre orele 11.00 si 16.00.

  • Reduceri de 5% la toate taberele internationale doar pe durata targului

Reprezentati a peste 20 de scoli gimnaziale, colegii si centre de limbi straine din Marea Britanie, Elvetia, Belgia, Germania, Olanda, vor participa la targul pentru a-si prezenta ofertele. Printre acestea se numara CATS College, unde a studiat campionul mondial in Formula 1 Lewis Hamilton si Cardiff Sixth Form College, ce ocupa primul loc in clasamentul The Independent pentru 2014, Top 100 colegii britanice.

Targul se adreseaza familiilor cu copii intre 7 si 18 ani, interesate de intalniri individuale cu reprezentanti ai scolilor de elita, in vederea alegerii programului de studiu potrivit si taberelor de vara din strainatate. Elevii si familiile acestora vor putea discuta personal cu reprezentantii institutiilor, putand afla astfel direct de oportunitatile de studiu si de bursele oferite, cu sprijinul consultantilor IntegralEdu.

Participantii la Word Education Fair pot beneficia, de asemenea, de discounturi de 5% la taberele internationale si burse de pana la 50% din taxa de scolarizare la unele colegii prezente la targ. Vizitatorii targului vor putea intra in posesia catalogului cu ofertele de tabere de limbi straine in strainatate pentru anul 2015. 

Taxele pentru un an de studiu intr-un liceu din Europa variaza intre 13.000 si 35.000 de lire sterline pentru scolile britanice, intre 19.000 si 35.000 de euro pentru restul tarilor din Europa, taxele cele mai ridicate ramanand in Elvetia - intre 70.000 CHF si 75.000 CHF. Pentru cei care doresc sa simta atmosfera unei scoli din strainatate, exista optiunea de a participa la o tabara de limbi straine, preturile pentru un curs de doua saptamani pornind de la 1.200 - 1.400 de lire sterline.

"Foarte important pentru toti elevii care doresc sa studieze la un liceu in strainatate este sa inceapa sa isi caute scoala potrivita cu 2-3 ani inainte de a aplica, intrucat complexitatea procesului de admitere difera de la un caz la altul. IntegralEdu sprijina elevii si incurajeaza familiarizarea din timp cu sistemul de invatamant dorit si cu tara straina vizata. Cea mai buna metoda este participarea la o tabara in strainatate pentru a vedea exact ce inseamna un mediu international", a declarat Teodora Raducanu, Manager Secondary Education Department in cadrul IntegralEdu, compania care organizeaza World Education Fair.

Proiectul World Education Fair, aflat la cea de-a XXI-a editie, este singurul targ dedicat invatamantului secundar in strainatate, organizat in Romania inca din anul 2009 si in cadrul caruia au fost consiliate gratuit sute de familii. O mare parte dintre copiii acestora studiaza in prezent la scoli de top din strainatate.

Peste 200 de institutii de invatamant din intreaga lume sunt parteneri ai World Education Fair, iar familiile interesate pot beneficia de servicii gratuite de consultanta in vederea alegerii programului de studiu potrivit (tabere, licee, universitati). Programul targului si detalii despre participanti sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la adresa www.worldeducation.ro, unde cei interesati se pot inregistra pentru a participa gratuit la World Education Fair.

Cu o experienta internationala de peste 23 de ani in consultanta educationala pentru studii in strainatate, IntegralEdu sprijina elevii si familiile acestora in planificarea cu succes a viitorului educational al copiilor si admiterea la institutii de invatamant de talie mondiala.

Oferta IntegralEdu include: servicii de consultanta educationala individuala pentru admiterea la studii in strainatate, planificarea si realizarea in intregime a procesului de inscriere, admitere si calatorie.

Cei care nu reusesc sa ajunga la evenimentul din Bucuresti pot veni pe 16 martie la Constanta, Hotel Ibis, sau pe 17 martie la Galati, Hotel Mercur.

Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se fac online la www.worldeducation.ro.
  1683 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by