newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Tabere de limbi straine in strainatate - din ce in ce mai populare si dorite pentru vara!


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Joi, 8 mai 2014, 7:17 webReleases | Educatie

Life at Kings Colleges | Foto: Integral Programe Educationale
Alegerea potrivita va determina ca investitia facuta sa atinga in intregime obiectivele propuse, au comunicat reprezentantii IntegralEdu - Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate. Taberele de limbi straine in strainatate au devenit deja un produs de masa in materie de petrecere a vacantelor de vara. Numeroasele optiuni ii pun totusi in dificultate pe parinti si copii atunci cand aleg unde sa calatoreasca, sustine IntegralEdu. In prezent, aceste programe reprezinta un instrument important pentru pregatirea de admitere la universitati occidentale de prestigiu sau pentru imbunatatirea cunostintelor de limba straina sau in diferite domenii.

Acest fapt poate pune familia in dificultate, pe de o parte parintii trebuie sa organizeze o vacanta de vara cu activitati diverse pentru copii si in acelasi timp isi doresc sa obtina niste rezultate de pe urma cursului. Totodata, pentru ca vorbim de tabere de vara in strainatate, temerile suplimentare provin de la faptul ca copilul calatoreste singur peste granita si familiile doresc garantii ca sederea acestuia va decurge fara probleme.

Sute de copii din Romania deja asteapta cu nerabdare sfarsitul anului scolar, pentru a-si face bagajele pentru strainatate. Printre destinatiile lor preferate sunt: Marea Britanie, Germania, Franta, Malta, Elvetia, Austria si Spania.

Exista doi factori care ajuta familiile sa faca alegerea corecta, spun reprezentantii IntegralEdu. Unul este consultantul ce ajuta familia sa faca selectia preliminara a propunerilor, iar al doilea este organizatia partenera care are grija de sederea copilului. In diverse tari, centrele care organizeaza tabere de vara pentru elevii internationali sunt supuse frecvent controalelor si trebuie sa indeplineasca cerinte specifice. Ele sunt acreditate de stat, fapt ce asigura calitatea serviciilor.

IntegralEdu are ca parteneri doar centre certificate de limbi straine din intreaga lume si ofera calatorilor, atat copii sau adulti, telefon de urgenta 24 ore/zi, 7 zile pe saptamana. "Este important pentru familiile din Romania sa inteleaga ca aceste servicii nu scumpesc vacanta. Serviciul de consultanta oferit de IntegralEdu este gratuit. Avand 22 de ani de experienta in domeniu si datorita numarului mare de copii ce aleg an de an sa plece in vacanta cu IntegralEdu in diferite tari, compania are conditii deosebite si ofera cursuri la preturi preferentiale. "In cele mai multe cazuri, preturile sunt mai mici decat cele publicate pe site-urile oficiale ale centrelor de limbi straine, pe care oricine le poate verifica", au explicat reprezentantii IntegralEdu. In spatele serviciilor gratuite de consultanta se afla experienta unei companii cu personal instruit, care poate sa raspunda in mod corespunzator si sa ofere asistenta intr-o mare varietate de situatii - de la zboruri pierdute sau pierderea bagajelor, pana la situatii de imbolnavire in strainatate sau pierderea pasaportul sau a altor documente de calatorie. Totodata, pentru taberele individuale unde nu exista un insotitor de grup, compania asigura serviciu de minor neinsotit precum si preluarea copilului de catre un reprezentant al organizatiei, pana la centrul de limbi straine.

"Acest tip de servicii este foarte pretuit in strainatate si alegerea corecta a copiilor pentru fiecare centru de limbi straine ne ofera avantajul si beneficiul, ca si consultant educational, sa oferim la randul nostru servicii de consultanta gratuite si preturi preferentiale, cu valoare adaugata, clientilor nostri", au explicat reprezentantii companiei. Pentru familiile care doresc sa aleaga singure tabara dorita pentru copii, acestea au la dispozitie cel mai mare catalog de tabere de limbi straine, pe care compania il distribuie gratuit, comenzile de cataloage putandu-se face si pe site-ul www.integraledu.ro.

Printre cursurile preferate de familiile de romani sunt cursurile intensive de limbi straine, care pun accentul pe competentele lingvistice si pe obtinerea de rezultate mari la testele de admitere la universitatile din Europa. Printre cele mai populare cursuri se numara: IELTS Crush Course - Kings Oxford, Cambridge si Oxford Advanced Studies Program, precum si cursurile de dezbateri, Tineri lideri si cele de pregatire World University Preparation, organizate la Corpus Christi College. Ele sunt excelente pentru copii cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, care se pregatesc in mod activ pentru admiterea la universitati de prestigiu. Pentru cei mai tineri, cu varsta intre 12 si 15 ani sau mai mici, sunt populare taberele de tip "2 in 1", unde cursurile de limbi straine sunt combinate cu sport, arte, dans si divertisment. Campania de inscrieri pentru tabere de vara 2014 este in plina desfasurare si multe dintre centrele de limbi straine se ocupa rapid, au declarat consultantii IntegralEdu. Cu toate acestea, compania are numeroase sugestii pentru fiecare domeniu de interes si dorinta, cu locuri rezervate, care pot fi oferite in continuare copiiilor romani. Preturile variaza, insa alegerea finala poate combina armonios capacitatea financiara a familiei cu dorintele si asteptarile copilului.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei www.integraledu.ro sau luati legatura cu birourile IntegralEdu din tara: Bucuresti (tel. 021.311.05.72), Constanta (tel. 0341.415.305), Galati (tel. 0372.760.344), Timisoara (tel. 0256.493.930).
  2219 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by