newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Cheia catre o cariera de succes in Turism si Management Hotelier – Universitatea Cesar Ritz


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Luni, 17 martie 2014, 6:54 webReleases | Educatie

International Recruitment Forum, Cesar Ritz | Foto: Integral Programe Educationale
Domeniul turismului si cel ospitalier infloresc an de an la nivel mondial, fiind estimat sa ajunga la un numar de 325 milioane de locuri de munca pana in anul 2021, conform World Travel and Tourism Council. Aceasta dezvoltare continua implica an de an o cerere tot mai mare de lideri certificati in domeniu, dinamici si educati in spiritul unei piete in continua schimbare, tot mai sofisticata si concurentiala. ​

In ultimii ani, toti mai multi tineri din Romania se orienteaza spre o cariera in domeniul turismului sau al managementulul hotelier, asta si datorita oportunitatilor de pregatire, studiu si cariera in strainatate, unde traditia formarii in aceste domenii a inceput odata cu ridicarea primelor hoteluri.

Educatie internationala inspirata din traditie in excelenta si inovatie

Una dintre cele mai renumite universitati la nivel mondial in domeniile Tourism & Hospitality Management, Culinary Arts si International Business – Cesar Ritz Colleges Switzerland vine in Romania pentru a prezenta tinerilor interesati de o cariera internationala in aceste domenii, oportunitatile si conditiile de studiu, procedurile de aplicare si admitere si deschiderea pe care o au absolventii universitatii, odata cu terminarea studiilor. Seminariile de prezentare, sustinute de reprezentantul Cesar Ritz, Dl. Goran Yordanov, sunt deschide publicului larg si vor avea loc pe 19 Martie in Constanta, Hotel Ibis si pe 20 Martie in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson.

Programele oferite de universitate urmaresc filosofia renumitului fondator al grupului de hoteluri Ritz, Cesar Ritz, recunoscut la nivel mondial drept pionierul hotelurilor de lux. Pasiunea, munca si inspiratia cu care si-a cladit aceasta cariera fara precedent in domeniu se regasesc astazi si in programele de studiu pe care le ofera universitatea.

Astfel, daca sunteti interesati de o cariera in domeniul Managementului Hotelier de talie mondiala sau v-ar placea sa deveniti MasterChef in arta culinara, aici e locul unde puteti invata sa deveniti profesionisti si lideri in industrie, sau sa gatiti la standardele celor mai bune restaurante din lume.

O cariera internationala, inceputa inca din timpul facultatii

Universitatea colaboreaza foarte strans cu cele mai mari lanturi hoteliere din lume, unde studentii fac practica platita in perioada studiilor astfel incat, la absolvire, ei au deja o experienta de lucru in domeniu. In plus, de doua ori pe an, special pentru studentii sai, grupul SEG-Swiss Education Group organizeaza un targ specializat de joburi, International Recruitment Forum la Montreux Music & Convention Center, eveniment la care participa peste 60 de companii internationale de top printre care: Radisson, Hilton, Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt, Fairmont, Grupul Accor, Mövenpick, Ritz-Carlton , Marriot, Shangri-La si altele. Ultimul astfel de eveniment a avut loc pe 11 Martie, cu participarea a peste 180 recruteri de la 60 companii internationale din domeniul ospitalier care si-au prezentat programele de practica destinate studentilor SEG si oportunitatile de cariera in diverse sectoare ale activitatii precum: hoteluri, croaziere, organizarea de evenimente, servicii in transportul aerian, parcuri tematice, catering si multe altele. Inca de la prima sa editie in 2009, evenimentul a oferit studentilor ocazia de a interactiona cu viitorii angajatori si de a descoperi variatele oportunitati de cariera, ce se deschid si se dezvolta permanent in aceasta industrie. Totodata, multe dintre companiile multinationale care participa la acest forum sunt parteneri ai SEG inca de la inceputuri, acest fapt dezvaluind valoarea pe care o gasesc intotdeauna in liderii absolventi ai universitatilor.

Seminarul de prezentare este organizat de Cesar Ritz impreuna cu IntegralEdu si este parte a proiectului World Education. Participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile, mai multe detalii despre eveniment si inscrierile fiind disponibile in birourile IntegralEdu, telefon 021.311.05.72 sau pe pagina dedicata evenimentului www.integraledu.ro/index.php?mod=cesar_ritz.
  1611 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by