newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR​

Vrei sa inveti limba engleza in timp ce joci fotbal sau sa te pregatesti pentru o cariera in timp ce te distrezi?


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Marţi, 11 martie 2014, 2:10 webReleases | Educatie

Echitatie, Exsportise-Marea Britanie | Foto: Integral Programe Educationale
Cele mai bune oferte de tabere de vara si de invatamant secundar de elita - la targul din Bucuresti!

Taberele de limbi straine in strainatate nu mai reprezinta o experienta de studiu plictisitoare, ci o multitudine de activitati distractive si educationale. In ultimii trei ani, tot mai multe familii din Romania aleg sa isi trimita copilul sa studieze limba lui Shakespeare in Anglia, informeaza Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate - IntegralEdu. Aceasta se datoreaza faptului ca parintii sunt incantati sa-si stie copiii ca petrec vacanta invatand si distrandu-se in acelasi timp, chiar daca nu sunt in bancile scolii. Si in acest an centrele de studiu a limbilor straine au pregatit propuneri irezistibile, cu tot felul de facilitati incluse, la preturi accesibile. Informatii despre toate aceste oportunitati noi vor fi furnizate in cadrul celui mai mare targ de primavara World Education Fair, care va avea loc la 15 si 16 Martie, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Daca in trecut era suficient ca scoala sa dispuna doar de un teren de fotbal, acum copiii pot sa se antreneze chiar si pe stadioanele "Arsenal", spun consultantii. Centrele de limbi straine lucreaza cu antrenori de la scolile unor cunoscute echipe de fotbal, care petrec mai multe ore zilnic cu adolescentii, astfel incat acestia sa se simta ca Lionel Messi

Cursurile de limbi straine "doi in unu" - invatarea unei limbi straine cu activitati artistice sau de divertisment au devenit cele mai populare programe in ultimul timp in Romania. Printre cel mai des intalnite optiuni alese de candidati se numara sporturile sau actoria. Programe de studiu si de limba straina, cu studii in academia de muzica sau sport vor fi oferite in cadrul targului de unul dintre cele mai populare centre din Marea Britanie - Exsportise. Cursurile de fotbal si lectii de limba engleza se desfasoara in colaborare cu scoala de fotbal Arsenal. Academia de Muzica din acest centru ofera multiple oportunitati de invatare, in timp ce se studiaza un instrument sau canto.

Alte sporturi preferate sunt: tenis, rugby, fotbal sau echitatie. Multi copii romani aleg vacante similare din afara Angliei, cu scopul de a invata o a doua limba straina.

Pregatirea elevilor pentru Oxford si Cambridge
Unele tabere pregatesc elevii pentru universitati de top in Marea Britanie. Acestea sunt concepute pentru tinerii cu varsta de peste 16 ani, care vorbesc fluent limba engleza si au nevoie de pregatire pentru admiterea la Oxford sau Cambridge. Profesorii ii invata cum sa redacteze o scrisoare de intentie si cum sa pregateasca un CV. Mai mult decat atat, sunt organizate interviuri speciale de tip simulare, unde acestia raspund la toate intrebarile pe care ar putea sa le primeasca in timpul interviurilor reale de admitere.

Exista si vacante concepute special pentru tinerii care doresc sa-si petreaca ultimii doi ani de scoala in Marea Britanie si sa ia o diploma britanica. In timpul acestor cursuri copiii invata materiile principale pe care urmeaza sa le studieze in timpul anului scolar.

Lideri in domeniul pregatirii scolare si pregatirii pentru admiterea la universitate sunt British Study Centres si colegiul de top din Oxford - D'Overbroeck's College, care vor vizita Bucurestiul pe 15 si 16 Martie, pentru targul World Education si care vor veni cu propuneri noi pentru elevii romani. British Study Centres a castigat numeroase premii pentru cursurile de limbi straine si include un grup de scoli de limba engleza cu centre de formare in Londra, Oxford, Brighton si Bournemouth. D'Overbroeck's College ofera si cursuri specializate pentru tinerii cu nivel avansat de cunoastere a limbii engleze si propulseaza elevii ambitiosi in cele mai bune universitati din lume. Elevii participa la cursuri, activitati si excursii la alegere, activitati care ii ajuta sa isi dezvolte competentele, talentele si abilitatile academice.

Acestea si alte peste 300 de sugestii de vacante educative si interesante vor fi oferite in cadrul targului World Education, care va reuni la Bucuresti reprezentanti occidentali de elita pentru invatamant gimnazial si liceal si pregatire lingvistica in strainatate. Consultantii si expertii occidentali vor organiza intalniri private cu familiile candidatilor.

Tabere pentru fiecare buzunar...? - Misiune posibila!
Daca exista dorinta pentru noi si frumoase experiente, optiunile sunt numeroase. In cadrul targului toate centrele de invatamant din strainatate vor oferi un discount special de 5 % din pretul cursurilor, pentru fiecare copil inscris. In plus, unele dintre acestea vor oferi bonusuri si burse speciale pentru candidatii doritori sa studieze in strainatate, au comunicat consultantii IntegralEdu. Consultanta profesionista si gratuita va permite fiecarei familii sa gaseasca pentru copii calea si cele mai potrivite programe la scolile si colegiile occidentale de prestigiu.

La targ vor participa peste 30 de scoli de top din Europa, care se vor intalni cu familiile ce doresc sa investeasca intr-un "start educational timpuriu” pentru copilul lor. Tendinta din ultimii ani arata ca tot mai multe familii prefera sa investeasca in invatamantul gimnazial si liceal, care sa le garanteze copiilor o cariera de succes. Aceasta este o alegere rezonabila, avand in vedere faptul ca finantarea invatamantului superior nu mai este o problema, accesul la imprumuturi si burse fiind facil.

Bursele de studiu – o solutie pentru bugetul familiei
Prin acordarea de burse, scolile occidentale depun eforturi pentru a asigura acces egal la educatie de calitate pentru toti copiii. In acelasi timp, acestea atrag elevi buni si talentati. In cele mai multe cazuri se ofera o reducere a taxei de scolarizare de 10-30%, ceea ce nu este deloc putin , avand in vedere costul studiilor secundare de calitate. Atunci cand copilul obtine o bursa de studiu sau pentru realizari intr-un anumit domeniu, multe familii decid sa depuna fondurile astfel economisite pentru a finanta studiile superioare. Scolile partenere proiectului World Education vor acorda un numar considerabil de burse, cele mai atractive burse acoperind intre 30 % si 50 % din taxele de studiu.

Indiferent ce vor alege – colegiu si o diploma de prestigiu sau o vacanta distractiva de vara cu studiul unei limbi straine, din ce in ce mai multe familii de romani iau in considerare noile oportunitati in strainatate. Cele mai multe dintre familii aleg tabere cu preturi cuprinse intre 1200-1700 de euro pentru doua saptamani, care sunt o modalitate buna de a ajunge la nivelul academic al elevilor din scolile occidentale. Cursurile sunt organizate in bazele unor scoli si colegii de elita si permit tinerilor sa experimenteze atmosfera de studiu in strainatate si sa decida daca doresc sa studieze in strainatate.

Inregistrarea la eveniment pentru intalniri personale si consultatii gratuite se poate face pe www.worldeducation.ro sau in birourile IntegralEdu din tara.
  1372 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by