newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Burse de studiu pentru viitori campioni, acordate de liceul lui Lewis Hamilton - la World Education in Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Joi, 6 martie 2014, 0:47 webReleases | Educatie

CATS Cambridge | Foto: Integral Programe Educationale
Pentru a studia la un colegiu occidental de elita banii pot fi un factor important, dar e nevoie si de inteligenta si performanta academica. Pe langa taxele ridicate, care reprezinta o bariera pentru mai multi candidati, mai sunt si criteriile de admitere stricte care trebuie luate in considerare. Eforturile si resursele alocate, cu toate acestea, sunt rasplatite insutit de posibilitatile de a studia la o universitate de prestigiu si de a avea o cariera stralucita dupa absolvire. Pe langa resursele finaciare si pregatirea intensa este nevoie, mai mult decat orice, de dorinta. In cazul in care aceasta exista, sistemele educationale din intreaga lume ofera mii de posibilitati.

In cazul in care copilul Dumneavoastra este talentat si are rezultate bune la scoala, merita sprijinul si incurajarea de a profita de oportunitatile internationale disponibile. De ani de zile, copiii romani au sansa de a beneficia de zeci de burse la colegii prestigioase din Europa, prin intermediul targului World Education si al scolilor partenere proiectului. Astfel, prin intermediul partenerilor World Education si IntegralEdu, Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate si organizator al targului, tinerii si familiile din Romania au acces direct la cele mai bune sisteme educationale occidentale si la oportunitatile pe care acestea le deschid.

CATS College – Scoala campionilor!
CATS Cambridge este un colegiu european de elita, ai caror reprezentanti vor vizita Bucurestiul pentru intalniri cu studentii romani si familiile lor, pe 15 si 16 Martie 2014, la Hotel Athenee Palace Hilton, unde se va desfasura editia de primavara a targului World Education. De foarte multi ani acesta se afla printre scolile britanice preferate nu numai de familiile din Romania, ci din intreaga Europa. Scoala face parte din Cambridge Education Group (CEG), care reuneste un grup de colegii ce ofera o mare varietate de programe de studiu pentru elevi din Marea Britanie si elevi internationali. CATS Cambridge este singura scoala situata in centrul orasului Cambridge si este un simbol al prestigiului in educatie, inca de la fondarea sa in anii '50 si pana in prezent.

CATS Canterbury, de asemenea parte a CEG, este situat in apropiere de centrul istoric al orasului Canterbury, la 90 de minute de Londra si dispune de toate facilitatile si dotarile necesare pentru o experienta si pregatire academica excelente. Popularitatea scolii se datoreaza si politicii flexibile de atragere a celor mai buni elevi din lume. Filosofia scolii consta in faptul ca educatia de calitate este pentru copiii cu calitati; iar pentru ca tot mai multi copii sa beneficieze de aceasta, cea mai buna modalitate este de accesare a burselor academice.

Bursele pot ajunge pana la 30% din taxele de scolarizare in Marea Britanie si 50% pentru colegiile grupului CEG din Statele Unite, fapt ce creste semnificativ accesul copiilor talentati, care isi doresc sa studieze la scoala unde a studiat Lewis Hamilton. Si daca Formula 1 este un sinonim pentru campioni, nu este intamplator faptul ca unul dintre acestia a studiat aici. Fiind partener al proiectului World Education, CATS desfasoara anual interviuri cu copiii doritori sa studieze la unul din colegiile sale de elita. Daca doriti ca si copilul Dumneavoastra sa intre in randurile campionilor, acesta trebuie sa participe la un test si la un interviu, in care sa demonstreze cunostinte bune la materiile de baza.

Studiaza in orasul Beatles

Incepand cu anul trecut, Marea Britanie ofera o educatie secundara mai ieftina pentru copiii din Uniunea Europeana, dupa ce guvernul a introdus subventii pentru un numar redus de scoli private, comunica consultantii IntegralEdu. In aceste cazuri, statul acopera taxele de scolarizare, iar familiile achita doar costurile de cazare si trai. Astfel bugetul necesar pentru studiul la astfel de scoli de elita din Marea Britanie a scazut la 13.000 de lire sterline pe an, pentru programele A-Levels.

Printre scolile care sunt pe lista celor subventionate de stat se numara si Liverpool College, care este de asemenea printre participantii la targul World Education. Familiile din Romania pot discuta direct cu persoanele responsabile cu admiterea, sa depuna documentele necesare si sa-si rezerve o data pentru sustinerea testelor. Oportunitatea este unica, deoarece datorita subventiilor, interesul fata de scoala din orasul legendarei formatii "Beatles" a crescut si in randul britanicilor si este de asteptat ca locurile sa se ocupe repede. Tinerii care doresc sa-si petreaca o vacanta de vara de neuitat in orasul istoric, pot beneficia de serviciile centrului de limbi straine al scolii.

Engleza la plaja ? De ce nu - e distractiv si util

Pentru prima data, Romania va fi vizitata de un reprezentant al The International School of Algarve, situata in Lagoa, in sudul Portugaliei. Cu plajele sale aurii, regiunea este o destinatie turistica populara si atractiva, cu numeroase atractii culturale si conditii excelente pentru recreere, sport si divertisment. Aceasta este o oportunitate unica de a invata limba engleza in zilele de vara, in apropierea celor mai frumoase plaje. Da, nu este nicio greseala, este vorba de o tabara de limba engleza in Portugalia. Scoala din Algarve are un departament de limba engleza, care ofera pregatire lingvistica elevilor, in functie de obiectivele individuale nivelul de limba straina al fiecaruia. In prezent, aici studiaza elevi de peste 30 de nationalitati, cele mai mari grupuri fiind din Marea Britanie, Olanda, Spania, China, Franta si Germania.

Acestea si alte peste 300 de oportunitati de studii liceale de elita si vacante de vara interesante vor fi oferite in cadrul unor intalniri personale la World Education Fair pe 15 si 16 Martie /Sambata si Duminica/ intre orele 11:00 si 16:00, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Tot in cadrul evenimentului, familiile interesate vor primi si cel mai mare catalog de tabere de limbi straine, in limba romana.

Inregistrarea pentru intalniri cu reprezentantii scolilor de elita din strainatate si pentru serviciile de consultanta educationala gratuita, se poate face online pe www.worldeducation.ro sau la birourile de inregistrare din cadrul evenimentului.
  1339 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by