newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR.ro

Admitere la studii gratuite in Danemarca, pentru romani - la targul World Education din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Joi, 13 februarie 2014, 7:13 webReleases | Educatie

World Education | Foto: Integral Programe Educationale
​Un numar record de universitati din Europa vor vizita Romania pentru a se intalni cu candidatii pentru studii in strainatate.

Chiar daca nu ati vizitat Danemarca, inca din copilarie ati gustat din lumea magica a acestei tari uimitoare. In ultimii ani, patria iubitului povestitor Hans Christian Andersen a devenit una dintre cele mai populare destinatii europene pentru studentii romani. Motivele constau in posibilitatea de a alege dintr-un numar mare de institutii de invatamant, diplomele recunoscute pe plan international si excelentele programe oferite, multe dintre acestea fiind in limba Engleza si nu in ultimul rand faptul ca educatia in Danemarca este gratuita.

Perioada de admitere in Danemarca incepe oficial pe 1 Februarie si se incheie pe 15 Martie. Pana la aceasta data, toti cei interesati sa aplice in Danemarca ar trebui sa-si fi ales deja universitatea si programul de studiu dorite si sa-si fi pregatit documentele necesare admiterii. Acestea includ si certificatul de limba straina, scrisoarea de motivatie si scrisoarea de recomandare. Datorita interesului crescut pentru programele gratuite de studiu din Danemarca, tot mai multe universitati solicita si un interviu cu aplicantii, interviu care se poate da la biroul IntegralEdu din Bucuresti sau prin Skype.

Interesul pentru Danemarca se asteapta in acest an sa fie chiar mai mare fata de anii anteriori, deoarece guvernul danez a luat o hotarare prin care va permite studentilor romani, care au note excelente, sa lucreze in paralel cu studiile si sa primeasca o bursa lunara de pana la 700 €. Printre cele mai populare universitati din Danemarca pentru studii de licenta sunt: University College of Northern Denmark (UCN), Aarhus – Business Academy , ZIBAT Institute of Business and Technology si Academia de Afaceri din Copenhaga.

Ca urmare a noilor conditii de admitere si a cresterii semnificative a numarului de aplicanti la universitatile din Danemarca, IntegralEdu – Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate a dezvoltat un nou serviciu gratuit, Danish Express, disponibil in cadrul targului din Bucuresti. Acest serviciu dedicat are rolul de a facilita procesul de aplicatie la studii in Danemarca si de a-i ajuta pe candidati sa se pregateasca cu succes si sa-si sustina interviul de admitere cu universitatile la care doresc sa aplice.

Avand in vedere ca perioada de aplicare in Danemarca este foarte scurta - intre 1 Februarie si 15 Martie, este foarte important ca elevii sa parcurga rapid toate procedurile necesare unei admiteri cu succes.

In acest scop, targul World Education organizat de IntegralEdu pe 22 si 23 Februarie la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, va avea un stand specializat pentru consultanta de specialitate si va organiza seminarii dedicate pentru redactarea scrisorii de motivatie. Totodata, consultantii IntegralEdu vor veni in sprijinul tinerilor aplicanti cu pregatire pentru interviul in limba Engleza. Tot in cadrul evenimentului, cu sprijinul consultantilor IntegralEdu, poate fi inceput procesul de aplicare pentru universitatile din Danemarca. Pentru aceasta, candidatii trebuie sa aduca foaia matricola cu notele din ultimii 3 ani, certificatul de limba straina (daca au unul) si o copie dupa actul de identitate.

Pentru targul World Education din Romania vor sosi reprezentantii a peste 40 de universitati de elita din Marea Britanie, Olanda, Elvetia, Spania, Franta, Grecia si Germania.

Pentru a putea beneficia de intalnirile cu consultantii occidentali si de serviciile de consultanta educationala gratuita pentru studii in strainatate, inregistrati-va pe www.worldeducation.ro sau direct la birourile de inscriere din cadrul evenimentului.

World Education – cel mai mare targ de consultanta educationala pentru studii in strainatate, organizat de consultantul numarul 1 din Romania, IntegralEdu - 22 si 23 Februarie, intre orele 10:00 – 17:00, Hotel Athenee Palace Hilton, Bucuresti.
  4117 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by