newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR​

Cel mai mare targ specializat de invatamant secundar de elita va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, pe 7 si 8 Decembrie


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Luni, 2 decembrie 2013, 1:18 webReleases | Educatie

Poster World Education | Foto: Integral Programe Educationale
Primele 350 de familii s-au inregistrat deja pentru o intalnire personala cu expertii occidentali din domeniul educatiei.

Reprezentantii a peste 30 de scoli de elita din Europa si America de Nord vor participa la cel mai mare targ de specialitate pentru invatamantul secundar in strainatate, World Education Fair, care va avea loc pe 7 si 8 Decembrie in Bucuresti. Evenimentul este organizat de Consultantul numarul 1 in Romania pentru studii in strainatate - IntegralEdu.

In cadrul targului, familiile din Romania vor avea oportunitatea sa se intalneasca personal cu reprezentanti ai celor mai prestigioase colegii si scoli din strainatate si sa beneficieze de consultanta educationala gratuita cu privire la oportunitatile de studiu in strainatate. Acesta este singurul eveniment dedicat pentru Romania, care ofera consultanta gratuita si informatii de prima-mana despre invatamantul secundar de elita in strainatate si despre programele de limbi straine de scurta durata, sub forma de tabere de vara/iarna in Europa si America de Nord.

Targul se adreseaza familiilor care au copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 17 ani, aflati in stadiul de alegere a celor mai bune scoli si programe pentru educatia si cariera copiilor lor.

Inregistrarea prealabila pentru participarea la eveniment este in curs de desfasurare; in prezent peste 350 de familii de romani si-au programat deja intalniri personale cu reprezentantii institutiilor de invatamant din strainatate si participarea la prezentarile gratuite despre cum pot copiii lor sa se bucure de o diploma de studii de prestigiu si un start bun in cariera lor.

Vizitatorii la targ vor primi si singurul catalog in limba ​​romana cu profilele a peste 80 de scoli de elita din Europa si noul catalog cu peste 300 de oferte de cursuri de limbi straine, in strainatate. Totodata, pentru inscrierile in cadrul evenimentului, participantii pot beneficia de discount-uri la taberele organizate in unele din cele mai bune centre de limbi straine din Europa.

Compania de consultanta educationala IntegralEdu organizeaza aceste targuri specializate in Romania inca din anul 2009, pana in prezent sute de familii de romani au beneficiat de consultanta educationala specializata si de indrumare valoroasa pentru a gasi cea mai potrivita scoala pentru copiii lor.

Inregistrarea se poate face on-line pe site-ul www.worldeducation.ro, unde pot fi gasite mai multe informatii cu privire la programul si participantii la targ.

Consultantii IntegralEdu va stau oricand la dispozitie pentru detalii suplimentare la telefon 021.311.05.72 sau email office@integraledu.ro.

 Citeste mai multe despre   
  1097 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by