newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cei cinci pasi pentru o educatie si o cariera de succes incep la targul international World Education


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Miercuri, 2 octombrie 2013, 0:09 webReleases | Educatie

World Education Fair | Foto: Integral Programe Educationale
Alegerea programului, pregatirea documentelor necesare, redactarea scrisorii de motivatie, alegerea posibilitatilor de finantare, obtinerea certificatul de limba straina – cei cinci pasi pentru o educatie si o cariera de succes vor fi in centrul atentiei la cel mai mare targ de consultanta educationala pentru studii in strainatate - World Education. Targul va deschide in Romania noul sezon de admitere in aceasta toamna. Formatul targului este unic in Romania, acesta fiind adresat doar celor interesati de studii in strainatate, oferind consultanta individuala gratuita pentru intregul proces de aplicare. World Education aduna sub un singur acoperis universitati occidentale de elita, elevi si familii din Romania, oferind oportunitatea unei alegeri informate privind viitorul educational si profesional al tinerilor elevi si studenti.

Succesul este o chestiune de informare.
Alegerea datelor pentru targul World Education nu este intamplatoare - Octombrie este luna in care viitorii studenti trebuie sa adune cele mai noi informatii, pentru a fi pregatiti sa-si realizeze planurile in timp util. Invatamantul superior international nu mai este un lux, alegerea principala a tinerilor se reduce in mare parte la aceasta dilema - sa fie in Romania sau in strainatate. Pentru a va asigura ca veti lua cea mai buna decizie, trebuie sa va informati. Este posibil sa constatati ca temerile cu privire la ideea de a studia in strainatate sunt in zadar, pentru ca posibilitatile sunt numeroase si accesibile. Orizontul educational al romanilor s-a extins odata cu intrarea in UE si pe langa binecunoscutele destinatii Germania si Austria, s-au adaugat destinatii de top cum ar fi Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franta, Elvetia si Suedia .

V-ati gandit unde doriti sa va continuati studiile - aici sau in strainatate? Ce doriti sa studiati, in ce tara, cunoasteti suficient de bine limba straina si va puteti acoperi cheltuielile?

Daca nu v-ati gandit inca – acum e momentul!

Desi este doar inceputul anului scolar 2013/2014, daca doriti sa va continuati studiile in afara Romaniei, este timpul pentru a incepe pregatirile, primul termen limita pentru admiterea la universitatile din Marea Britanie fiind 15 Ianuarie 2014. Cu cat mai devreme va decideti si depuneti dosarul, cu atat mai mare este sansa sa intrati la universitatea de vis, sa gasiti o cazare frumoasa si sa incepeti o viata noua in strainatate.

Alegerea - cu cat mai mult, cu atat mai bine
Cu cat mai multe informatii profesioniste primiti, cu atat mai buna va fi alegerea; dar este important si de unde le obtineti!

World Education si IntegralEdu au parteneriate de lunga durata incheiate cu peste 200 de universitati de top din lume si primeste permanent de la acestea informatii actualizate despre noile oportunitati de studiu. Consultantii educationali internationali stiu ca cea mai buna optiune de informare este intalnirea personala cu elevii si intrebarile si raspunsurile directe. Este indicat astfel sa alocati cateva ore din timpul vostru liber pentru a obtine cele mai recente informatii direct de la sursa, in loc sa cautati ore in sir pe internet si sa cititi informatii care deseori sunt contradictorii sau incomplete.

Rezultatul remarcabil de a fi Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate din Europa de Est se datoreaza experientei si cunostintelor consultantilor grupului de firme Integral. Odata cu extinderea pe piata romaneasca, numarul celor admisi la studii in universitati de elita din strainatate a crescut considerabil. Colaborarile cu universitatile partenere faciliteaza furnizarea de informatii actualizate si sprijina procesul de consultanta individuala, avand ca rezultat admiterea cu succes la studii a tinerilor din Romania. In fiecare an, mii de tineri romani pleaca sa studieze in strainatate. Cu mult inainte de momentul urcarii in avion, o mare parte dintre acestia au facut primii pasi participand la targul World Education.

Aflati cum puteti evita cele mai des intalnite greseli precum:

- Intocmirea gresita a dosarului si depunerea lui in ultimul moment
- Alegerea unei universitati pe criterii gresite
- Alegerea gresita a programului de studiu
- Copierea scrisorii de intentie

Bugetul redus nu este o piedica pentru a studia in strainatate.
In cazul in care finantele reprezinta o problema, exista o solutie pentru fiecare buzunar. Atata timp cat vreti sa studiati in strainatate, posibilitatile sunt numeroase - de la educatie gratuita in Danemarca si Suedia, la finantarea studiilor de catre statul britanic sau cel olandez. Exista alte sute de oportunitati despre care veti afla in cadrul intalnirilor individuale cu consultantii IntegralEdu . Toti cei care sunt interesati sa studieze in strainatate pot face cei cinci pasi pentru atingerea acestui scop alaturi de un consultant educational.

World Education Fair va avea loc in:
  • Bucuresti, 12 si 13 Octombrie 2013 - Athenee Palace Hilton, 10:00 - 17:00
  • Constanta,14 Octombrie 2013 - Hotel IBIS, 11:00 - 16:00
  • Timisoara, 16 Octombrie 2013 - Hotel Timisoara, 11:00 - 16:00

Inregistrati-va gratuit pe site-ul www.integraledu.ro pentru a va programa o intalnire in birou cu un consultant sau pe www.worldeducation.ro pentru a participa la targul World Education. Atat participarea la eveniment cat si sesiunile de consultanta educationala sunt gratuite.

 Citeste mai multe despre     | 
  1174 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by