newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Daruri de Craciun pentru Centrul de zi "Sf. Sofia" si Valea Plopului


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Luni, 10 decembrie 2012, 10:57 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Daruri de Craciun pentru Centrul de zi | Foto: webPR.ro
In preajma Craciunului si Anului Nou Fundatia Calea Victoriei va cere sprijinul pentru a colecta cit mai multe daruri si ajutoare (carti, produse alimentare, haine, etc) pentru doua asezaminte unde exista copii si tineri care au nevoie de ajutorul nostru si care cu mare bucurie ar primi cadourile noastre, in aceasta iarna:

- Centrul de zi pentru copii "€Sf. Mucenita Sofia"€ -€“ un asezamant ce functioneaza in cadrul Sectorului Social Filantropic si Misionar -€“ o componenta a Arhiepiscopiei BucuresŸtilor, eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei sŸi Dobrogei. Obiectivul centrului este prevenirea riscului de excluziune sociala a copiilor din familii vulnerabile prin oferirea unui program de servicii sociale, educationale, psihologice si medicale in cadrul unui centru de zi pentru copii scolari. Are in grija peste 20 de copii cu varste intre 6-14 ani si membrii familiilor acestora.

- Valea Plopului -€“ Pro Vita - este locul care adaposteste copii abandonati sau orfani, mame tinere in situatii limita, cei saraci sau fara casa, indiferent de varsta. Acestia formeaza impreuna cu echipa si voluntarii, familia de care au nevoie ca sa ajunga sau sa revina pe drumul lor. Rolul asociatiei este sa le ofere sprijin, o casa si mai ales sentimentul de familie. Aici puteti citi mai multe despre acest proiect extraordinar care are in grija 120 de persoane: Asociatia Pro Vita

Ajutorul pentru aceste doua institutii ce au in grija copii defavorizati poate fi facut prin fundatie noastra, aducind la sediul nostru darurile pe care doriti sa le faceti, sau direct facind donatii in contul acestora.

Asteptam cu drag cadourile voastre pentru copii zilnic, la sediul nostru din Caimatei, de la 11:00-20:00, de luni-vineri, si simbata de la 11:00-13:00, pina vineri 21 decembrie. Pentru mai multe informatii referitoare la produse si forme de donatie directa catre cele doua institutii, va rugam sa o sunati pe Livia Gyongyosi la nr. 0735863846.
  213 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings