newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Educatia in strainatate - intre provocare si solutie, alegeti cunoasterea


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Luni, 8 octombrie 2012, 21:03 webReleases | Educatie

World education Fair 2012 | Foto: Integral Programe Educationale
Criteriile dupa care studentii si tinerii profesionisti romani aleg sa studieze in strainatate sunt din cele mai diversificate. Fie isi doresc o experienta academica internationala, fie aleg un domeniu de studiu care nu se regaseste in curricula din Romania sau doar pentru simplul fapt ca iarba pare mai verde, din ce in ce mai multi tineri aleg varianta studiului in strainatate ca o provocare in viata sau ca o solutie mai buna pentru viitor.  

Universitatile internationale, in functie de tara si cultura educationala din care fac parte si nu in ultimul rand de specializarile pe care le au, ofera o mare varietate de programe de studiu pentru diploma de Licenta, Master si MBA. Care este cel mai potrivit program pentru fiecare din studentii romani, la ce universitate si in ce tara, care sunt acele specializari cu aplicatii practice intr-un anumit domeniu sau care stimuleaza creativitatea, sunt cateva din intrebarile ce vor primi raspuns la World Education University Fair , eveniment specializat pentru studii in strainatate, organizat in acest weekend in capitala.

Printre workshop-urile, concursurile si surprizele planificate de organizatorii targului, firma de consultanta INTEGRAL Programe Educationale, se numara:
  • HIT Challenge - este un concurs organizat de Hanze University of Applied Sciences in care echipele inscrise, formate din 4 elevi + 1 profesor, vor trebui sa proiecteze o casa inteligenta folosindu-se de senzori. Castigatorii concursului vor primi ca premiu o excursie la universitatea Hanze din Olanda.
  • Interviuri pe loc cu reprezentantii Universitatii Sunderland, din Marea Britanie, pentru obtinerea de burse pentru cursuri de Master de pana la 6.000 de lire. Singurele conditii pentru participarea la interviu constituie buna stapanire a limbii engleze si dorinta de a studia un program de Master la universitate.
  • Invitatul special al evenimentului de la Bucuresti va fi University of Cambridge ESOL Examinations ce va organiza seminarii si workshop-uri utile precum: "Cambridge English - Pasaportul tau pentru studii in strainatate", "Vrei sa studiezi in strainatate? Diferentiaza-te in multime!".
World Education Fair este la a 10-a editie in Romania si va avea loc pe 13 si 14 in Bucuresti la Hotel Hilton. Programul de acces este intre orele 10:00 - 17:00. Evenimentul va fi gazda a peste 40 de universitati partenere din intreaga Europa, ce vor oferi consultanta specializata familiilor si vor propune solutii optime elevilor si studentilor prezenti la eveniment privind oportunitatile de studiu in strainatate, sistemul de invatamant si modul de viata intr-un mediu international, taxele de scolarizare, posibilitatile de cazare si sursele de finantare disponibile.

Evenimentul isi propune sa ofere studentilor si tinerilor romani consultanta profesionista care sa ii ajute sa ia cea mai buna decizie in privinta viitorului educational in functie de aptitudinile, pasiunile si posibilitatile fiecaruia in parte.

Intrarea la eveniment este gratuita si se face in baza inregistrarii online pe www.worldeducation.ro/register. Formularul de inregistrare contine toate informatiile necesare pentru ca odata ajunsi la targ, sa reperati cat mai usor universitatile si programele de interes.

Informatii suplimentare despre eveniment si despre oportunitatile de studiu in strainatate pot fi oferite de firma INTEGRAL Programe Educationale, coordonatorii targului WORLD EDUCATION.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  1361 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by