newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:Scoli de Vara pentru copii - Astronomie, Actorie, Desen, Dezvoltare Personala


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Joi, 21 iunie 2012, 20:35 webReleases | Educatie

223687_1-370x250 | Foto: webPR.ro
Chiar daca vara inseamna vacanta si caldura mare, scoala de Arte si Maniere ii invita pe cei mici sa isi petreaca timpul intr-o atmosfera racoroasa, placuta si plina de inventivitate, care le va fructifica din plin vacanta de vara. In perioada lunii iulie vom organiza cateva scoli de Vara, cu program intensiv, de luni pana vineri, menite sa le ofere celor mici activitati interesante, creative si pline de voie buna, care sa ii ajute sa isi dezvolte talentele si sa isi descopere noi pasiuni.

Intre 2 si 5 iulie ii invitam pe copiii pasionati de astronomie sa ia parte la scoala de Vara de Astronomie (8-13 ani), in compania unuia dintre cei mai indragiti lectori, Adrian sonka, coordonatorul Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucuresti.  Impreuna, vom  parcurge o calatorie de milioane de ani lumina, pornind de pe Terra si oprindu-ne in cele mai indepartate galaxii ale Universului.

Continuam programa scolilor de Vara in saptamana 9-13 iulie cu un alt atelier pasionant pentru cei mici, scoala de vara de arta actorului pentru copii (6-13 ani), in compania actritei Smaranda Caragea, carismatica actrita ce interpreteaza vocea Hannei Montana din celebrul serial de televiziune.

Pentru ca desenul este cea mai buna metoda de a-si exprima talentul si creativitatea, cei mici sunt invitati intre 16 si 20 iulie la Primii pasi in Desen - scoala de Vara (4-6 ani), alaturi de Teodora Varzaru, Presedintele Uniunii Studentilor de la Arte si profesor de modelaj.

Ultima saptamana din iulie, intre 23 si 27 iulie, o vom dedica dezvoltarii personale si emotionale a copiilor, prin intermediul scolii de Vara de Dezvoltare Personala prin Arta (7-12 ani), atelier sustinut de Simina Timariu, specialist in psihodiagnoza si consiliere psihologica.

Locatia de desfasurare a scolilor de Vara este la sediul scolii de Arte si Maniere (Str. stefan Mihaileanu, nr. 28B, mezanin, ap. 2, int. 2), iar detalii referitoare la taxele de curs, orele de incepere si modalitatea de inscriere  le gasiti direct pe site-ul nostru: www.scoaladeartesimaniere.ro.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  285 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings