newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: European University vine la Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de Integral | Luni, 10 octombrie 2011, 9:04 webReleases | Educatie

Euruni Grad | Foto: webPR.ro
Poti afla cum este studentia in reteaua de campusuri internationale din Spania, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Austria, Kazakstan, Siria, Taiwan, China, Malaezia si Singapore.

La World Education Fair Universities din 15-16 octombrie 2011, Bucuresti, Hotel Hilton vor fi prezenti anul acesta reprezentantii European University - una din universitatile de business de top din lume.

Infiintata in 1973, European University (EU) a dezvoltat un model educational de business care livreaza educatie de calitate, un mediu   competitiv si o retea de campusuri internationale.

Reteaua de campusuri din intreaga lume incurajeaza studentii sa participe la schimburi intre urmatoarele tari: Spania, Elvetia, Germania, Marea Britanie, Austria, Kazakstan, Siria, Taiwan, China, Malaezia si Singapore.

Campusurile din Barcelona, Munchen si Geneva sunt locatii vibrante, cosmopolite unde studentii se pot dezvolta rapid. Cultura de business puternica din aceste orase ofera studentilor oportunitati extraordinare de networking si de a castiga experienta valoroasa de munca.

Universitatea ofera programe de licenta (Bachelor), master (MA) si doctorat in administrarea afacerii (BBA, MBA si DBA) si posibilitatea de specializare in diferite arii de management, precum Administrarea Afacerii, Comunicare si Relatii Publice, Management in Turism, Relatii Internationale, Management Sportiv si Management Finante - Banci.

Un program recent introdus este acela de pregatire pentru BBA, respectiv Business Foundation Program care ofera cunostintele de baza necesare pentru o buna ancorare in ariile principale ale managementului afacerii. Curricula flexibila, cu date de incepere diferite, vine in intampinarea angajamentelor diferite ale studentilor.

EU aduce modelul american de educatie in Europa, Cursurile sunt predate in engleza folosind metoda studiilor de caz, facand astfel teoria accesibila si practica. Aceasta abordare pragmatica pregateste studentii in mod eficient pentru pozitii de conducere in afaceri si industrie. Grupele de studiu sunt astfel dimensionate incat sa asigure o atentie sporita pentru fiecare student in parte si o interactiunea buna intre studenti.

Viata studenteasca dinamica din campusurile EU este sustinuta de prezenta unei organizatii studentesti, a multor grupuri culturale, precum si a unei game vaste de activitati sportive.

Programele de licenta si master (Barcelona, Munchen, Elvetia) sunt acreditate de ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) iar programele EU de licenta  si master din Elvetia sunt acreditate atat de  ACBSP cat si de IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education).

Cu ocazia participarii la targul World Education din 15-16 octombrie, EU invita elevii si studentii romani interesati la o sesiune dedicata de informare "Afla mai mult despre EU" care va avea loc la sediul Integral Programe Educationale din Bd. General Gh. Magheru nr. 41, et.1, ap. 1, sector 1, Bucuresti, in data de 18 octombrie, incepand cu ora 18.00. 

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa confirme la anamaria@integraledu.ro sau sa isi exprime optiunea direct la targ.

Participarea la targ este gratuita in baza inscrierii la www.world-education.ro.

 

 Citeste mai multe despre     |   | 
  602 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by