newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Business Review anunta finalistii Business Review Awards


PDF Print
A | a
E-mail
de | Vineri, 19 februarie 2016, 10:48 webReleases | Economie

​Business Review, prima revista de business in limba engleza dedicata expatilor si oamenilor de afaceri din Romania, anunta lista finalistilor celei de-a 11-a editii a competitiei Business Review Awards.


Un juriu independent, format din 12 reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania, a evaluat performanta unor companii si lideri care s-au remarcat pe parcursul anului 2015 in sectorul in care activează. In urma celei de-a doua etape de jurizare, a fost selectata lista scurta a nominalizarilor pentru fiecare categorie, ce poate fi consultata pe site-ul evenimentului.

Ca in fiecare an, caștigatorii vor fi anuntati di premiati in cadrul unei gale festive ce va reuni peste 200 de reprezentanti ai mediului de business: investitori, manageri de top, antreprenori, diplomati și autoritati. Evenimentul va avea loc pe 23 februarie la hotel Radisson Blu din Bucuresti incepand cu ora 19.00.

Juriul celei de-a unsprezecea editiii este format din:

●      Fady Chreih, CEO, Regina Maria
●      Cornel Marian, Managing Director, Oresa
●      Răzvan Iorgu, CEO, CBRE
●      Peter Barta, CEO, Post Privatization Foundation
●      Sergiu Neguţ, Associated Dean, Maastricht School of Management
●      Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania
●      Silviu Stoica, Partner, Popovici Niţu Stoica şi Asociaţii
●      Carmen Peli, Partner Peli Filip
●      Florin Godean, Country Manager, Adecco România
●      Kostas Loukas, Country Manager, Microsoft Romania
●      Anamaria Mihăescu, Regional Manager, IFC
●      Hortensia Năstase, Vice-president, Lowe Group

 
„Suntem foarte bucurosi si recunoscatori acestor distinsi reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania ca au acceptat invitatia noastra de a face parte din juriu, ca isi dedica timpul si un efort considerabil procesului de jurizare, pentru a asigura integritatea si relevanta unei gale ca Business Review Awards. In fiecare an, inca din 2005, ne-am asumat nu doar misiunea de a identifica si premia proiectele sau oamenii de afaceri cu adevarat remarcabili, ci si de a impartasi cititorilor si comunitatii Business Review care au fost strategiile, investitiile si pasii care au dus catre succes, in speranţa ca exemplul lor va putea fi urmat. Le multumim membrilor juriului ca s-au alaturat acestei misiuni si asteptam cu nerabdare sa descoperim castigatorii acestei editii.” - declara Oana Molodoi, Business Development Director Business Review.

Detalii despre procesul de jurizare, criterii si categorii sunt disponibile pe www.business-review.ro/events.
  391 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by