newsletter rss
HotNews.ro

Banca de Joburi lanseaza prima retea nationala de franciza cu capital romanesc din domeniul recrutarii fortei de munca pentru strainatate


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 5 septembrie 2013, 14:32 webReleases | Economie

 documente
Banca de Joburi lanseaza la inceputul lunii septembrie 2013 prima retea nationala de franciza cu capital romanesc din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in strainatate. Programul se adreseaza atat agentiilor de recrutare care aleg sa desfasoare activitatea intr-un cadru profesional, cat si persoanelor interesate sa dezvolte o afacere la cheie in industria resurselor umane.

Profilul candidatilor eligibili pentru intrarea in reteaua de franciza include dar nu se limiteaza la urmatoarele cerinte:
  • Persoane care sa detina de peste 3 ani cel putin o afacere profitabila, sau care au experienta in domeniul resurselor umane, sau agentii de recrutare si plasare a fortei de munca
  • In calitate de asociat/administrator al firmei francizate, sa nu detina calitatea de actionar sau administrator intr-o alta companie cu acelasi domeniu de activitate
  • Sediul propus sa fie situat intr-o localitate cu peste 70.000 locuitori, intr-o zona cunoscuta, cu acces usor, recomandabil intr-o cladire de birouri sau intr-o zona cu aglomeratie urbana

Taxa pentru franciza simpla este de 5.000 Euro + TVA, taxa pentru franciza cu exclusivitate teritoriala (Area Developer) este de 10.000 Euro + TVA, iar taxa pentru Master francizati este de 15.000 Euro + TVA. In ceea ce priveste investitia initială, pentru o franciza simpla ar fi necesara suma de aproximativ 15.000 Euro + TVA. Aceasta include: plata taxei de franciza simpla, investitiile necesare pentru amenajarea locatiei si achizitionarea echipamentelor necesare derularii activitaţii, costurile cu inchirierea unui sediu de minim 40 mp si cheltuielile lunare anticipate pentru plata salariilor membrilor echipei in primele 2 luni de activitate.  

Pentru a va trimite candidatura la reteaua de franciza a Bancii de Joburi puteti accesa formularul de inscriere online disponibil aici http://www.bancadejoburi.ro/content/view/formular-inscriere-franciza sau puteti apela numerele de telefon: 0722 684 934 sau 0726 758 647.
Informatii suplimentare despre reteaua de franciza pot fi accesate pe site-ul http://www.bancadejoburi.ro/content/view/descriere-franciza, sau la cerere pe emailul info@bancadejoburi.ro.

„Volumul mare al proiectelor de recrutare pe care le desfasuram impune dezvoltarea pe orizontala a brandului nostru, prin crearea unui sistem de franciza. In cei 13 ani de activitate am acumulat experienta si know-how-ul necesare implementarii unei formule de afaceri de succes, care poate fi predata mai departe tuturor celor care sunt interesati de domeniul recrutarii fortei de munca. Francizatul beneficiaza asadar nu numai de o baza solida de cunostinte, dar primeste acces si la proiectele de recrutare din ce in ce mai ample pregatite de noi pentru perioada urmatoare.”

Bogdan Filip, General Manager - Banca de Joburi

Avantajele francizatilor sunt legate in principal de posibilitatea lansarii unei afaceri la cheie in domeniul resurselor umane. Acestia beneficiază de protectia umbrelei unui brand deja cunoscut pe piata, plus accesul la toate resursele si informatiile necesare obtinerii unui profit inca din prima luna de activitate. Practic, Banca de Joburi ofera o afacere de vânzare celor care dispun de o suma de bani si sunt interesati sa dezvolte un business profesionist, intr-o bransa aflata in continuă crestere.

Despre Banca de Joburi


Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca legala. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastră ofera consultanta, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de lucru in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispune de programe atragatoare de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorită restrictiilor impuse (Anglia, Germania, Italia). Fiind una din cele mai active si longevive agentii de recrutare si ocupare a fortei de munca din Romania, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare in strainatate.


Parteneri media: HotNews.ro, Business Woman, The Marketer, Sapte Seri, Money.ro, Finantistii.ro, RetailNews.ro, BV 24 FUN, Suceava News Online, Viva Fm Suceava, Radio Horion Craiova, ReporterEconomic.ro.

Referinte:


Website: www.bancadejoburi.ro
Facebook: www.facebook.com/bancadejoburi
  816 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by