newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Conferinta "Investiti in Romania", luni, 18 iunie, la Hotel Pullman


PDF Print
A | a
E-mail
de | Duminică, 17 iunie 2012, 11:48 webReleases

Asociatia Romanian Business Accelerator organizeaza in data de 18 iunie prima conferinta cu tema “Investiti in Romania”. Evenimentul se doreste a fi un prim pas in aducerea impreuna a investitorilor, a companiilor si a clasei politice, pentru gasirea de solutii in vederea atragerii investitorilor straini de pe pietele BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud), in tara noasta.

In cadrul acestui eveniment, oameni de afaceri, reprezentanti  ai clasei politice si investitori vor discuta despre promovarea Romaniei d.p.d.v. al climatului investitional, afaceri de succes ale investitorilor romani si straini in Romania (studii de caz), dar si despre promovarea si atragerea investitiilor de pe pietele BRICS.

Speakeri: Daniel Daianu, Ionel Blanculescu, Rucsandra Hurezeanu (Director General Ivatherm), Catalin Predoiu, Eugen Anicescu (Director general adjunct Coface Romania), Javier Garcia del Valle (Happy Tour), Pompei Lupsan (Vicepresedinte Bursa de Valori Bucuresti), Cristian Sima (Presedinte SIBEX), Cristian Nicolae Parvan (AOAR), Bogdan Iordache (Startup Incubator), Doru Panaitescu (Marketeer.ro), Radu Ciofu (analist financiar), Marian Dusan (Presedintele Asociatiei Romanian Business Accelerator).

Conferinta va avea loc incepand cu ora 9 am, la Hotel Pullman, Sala “Mexico & Seoul”. Participarea la eveniment se va face gratuit, pe baza inregistrarii prealabile. Mai multe detalii despre eveniment si despre inregistrare gasiti in pagina conferintei “Investiti in Romania”.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  719 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by