newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vara la tara continua la Palatul Mogosoaia cu " Piano, Soprano!" sambata 20 august, ora 17


PDF Print
A | a
E-mail
de Concertele Dalles | Joi, 18 august 2011, 13:35 webReleases | Cultura

Afis grafic Piano, Soprano! | Foto: webPR.ro
Concertele Hristu prezinta Sambata 20 August orele 17:00 in Sala Scoartelor de la Palatul Brancovenesc din Mogosoaia un concert la care isi dau concursul doi pianisti, trei soprane si doi baritoni, intr-un buchet de piese vocale si instrumentale perfect potrivite unei dupaamieze de vara, la tara.

Concertul este organizat in parteneriat cu Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti  de la Portile Bucurestiului", este sustinut financiar de Domnul Leonard Dumitru Stoica si are ca sponsor "Domeniile Ostrov".

Distributia este urmatoarea:
Juniori
  • Stefan Lamatic, 17 ani, elev la Liceul de Arta "Dinu Lipatti" din Bucuresti, clasa  Prof. Ioan Florian Nemes, a castigat recent Premiul II la Concursul "Pro Piano" 2011, distinctie ce se adauga la numeroasele trofee adjudecate de-a lungul  - inca - scurtei sale cariere.
  • Catalin Leonard Stoica, 13 ani,  are in palmares numeroase premii si se pregateste pentru a dobandi altele noi, cel mai aproape in octombrie 2011 la Nisa, concurs la care ii dorim mult succes. Catalin Stoica reprezinta pe podiumul acestui concert  Liceul "George Enescu", unde studiaza cu Prof. Andrei Podlacha.
  • Laura Balla, 17 ani, este eleva la Adjud si studiaza canto de doi ani. In 2010 a participat la primul concurs din cariera sa, "Miniatura romantica", organizat la Galati, unde si-a adjudecat Premiul II la categoria "Lied romantic".
  • Theodora Andreea Balosin, 16 ani,  eleva la Liceul "Dinu Lipatti", desi foarte tanara, a castigat cateva premii importante la concursuri de gen.

In rolurile principale
  • Arlinda Morava este nascuta in Albania si a studiat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti cu Prof. Georgeta Stoleru. Debuteaza la Opera din Tirana cu rolul Papagena din opera "Flautul fermecat" de W.A. Mozart. A urmat Suzanna din "Nunta lui Figaro" pe scena aceleiasi opere si numeroase angajamente de concert si recital, in  strainatate.
  • Florin Dumitru Petre este doctorand al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti unde a studiat cu Ionel Voineag, si activeaza ca solist al teatrelor muzicale din Galati si Constanta. Are in repertoriu roluri din opere de Mozart, Rossini, Donizetti, Puccini, pe care le-a interpretat acasa, dar si in Europa si Extremul Orient.
  • Eugen Dragos Voicu, artist liric al Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" si solist colaborator al Operei Nationale Bucuresti, este licentiat cu titlul de Master al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, unde a studiat cu Pompei Harasteanu. A obtinut rezultate remarcabile la mari si insemnate concursuri de canto: "Monserrat Caballe" din Zaragosa, Spania si "Haricleea Darclee" de la Braila.

In finalul serii, cerdacul Palatului Brancovenesc va gazdui o degustare de vinuri oferite de Sponsorul "Domeniile Ostrov". Le vom savura in compania artistilor, a mentorilor acestora, a oaspetilor si a jurnalistilor.

Concertul Piano, Soprano! are si un scop filantropic, publicul fiind invitat sa doneze bani pentru realizarea unui album CD+DVD cu selectiuni din inregistrarile realizate. Exemplare ale albumul cu autografe ale artistilor vor fi daruite Donatorilor generosi.

Informatii si rezervari la telefon 0761 323780, E-mail: mihaihristu[at]gmail.com.
  646 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by