newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Summer Spirit, noua colectie de bijuterii a designerului Anca Popea


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 10 august 2011, 10:15 webReleases | Beauty

Sfera Jewelry Design by Anca Popea | Foto: webPR.ro
Sfera Jewelry Design lanseaza "Summer Spirit", cea de-a a saptea colectie de bijuterii de autor purtand semnatura designerului Anca Popea.

"Summer Spirit" propune, asa cum designerul si-a obisnuit deja publicul, numai bijuterii unicat, care imbina irepetabilitatea formelor cu luxurianta culorilor si perfectiunea detaliului, intr-o succesiune de piese iconoclaste, atent mestesugite.

De aceasta data, piesele imbina spiralele dezordonate cu decupajele ritmate pe fondul calm al formelor geometrice. Culorile sunt stralucitoare si apetisante, inspirate de albastrul cerului si transparenta oceanului, de prospetimea fructelor parguite si de stralucirea micilor animale marine. Bijuteriile "Summer Spirit" inspira la visare si aventura, la joaca si relaxare. Colectia se adreseaza acelor femei indraznete, cu personalitate, care stiu sa se bucure din plin de vara si de toate senzatiile ei.

Colectia poate fi vazuta pe Facebook, urmand link-ul:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.260016550675426.80926.148641748479574&l=8b07bf87b3&type=1

Despre colectiile SJD By Anca Popea

Colectiile SJD by Anca Popea se adreseaza femeilor tinere, active, care prin accesoriile pe care aleg sa le poarte fac o declaratie de atitudine si stil, asumata, voit provocatoare, dar mereu consistenta.

Pentru fetele care iubesc culorile vii si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia One, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc Rock, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea. Cea de-a treia colectie, Shine, a celebrat soarele si reflexele luminii pe care piesele le aduc pe chipul celor care le poarta. Grafisme, a patra colectia, a propus interpretari libere ale formelor geometrice, mizand pe valentele stilistice ale liniei si punctului. Colectia Abstract Soul a propus forme inspirate in cea mai mare parte de expresionismul abstract, adevarat excercitii de memorie pentru iubitorii artei. Colectia Fosforescenta a adus in atentia publicului piese inspirate de stralucirea Craciunului.

http://sferadesignromania1.blogspot.com/

Facebook: Sfera Jewelry Design by Anca Popea.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  303 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    http://idealbebe.ro (Miercuri, 10 august 2011, 11:59)

    carucioare [anonim]

    imi place mult combinatia de culori
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings