newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Scene de viata accidentala, o lansare atipica, miercuri la Green Hours


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 4 iulie 2011, 15:47 webReleases | Cultura

Afis scene viata accidentala | Foto: webPR.ro
Libraria Humanitas din Fundul Curtii (Calea Victoriei nr. 120) va invita miercuri, 6 iulie, de la ora 18.30 in gradina la Green Hours la o lansare de carte cu adevarat inedita,  prezentata sub forma unui spectacol de teatru de improvizatie sustinut de trupa Obligó.

Cinci carti aparute de curand la Editura Humanitas Fiction (trei in colectia Raftul Denisei, coordonata de cunoscutul editor Denisa Comanescu) si o poveste din public vor forma un spectacol unitar, derivat din fragmente alese aparent aleatoriu, dupa modelul Pulp Fiction, in care scenele prezentate par sa nu aiba nici o legatura una cu cealalta.

In cartea lui Amos Oz, Scene de viata campestra, lucrurile cele mai importante sunt cele care raman nerostite, dar pot fi auzite in linistea noptii. Haaretz

Accidentul de Ismail Kadare este un roman extrem de intens, provocator, ambitios, scris (putin spus) impotriva curentului si, in acelasi timp, un splendid roman de dragoste, cu elemente de policier si suspans.

Ca un rollercoaster al emotiilor, Povestea uitarii de Stefan Merrill Block este o poveste ingenioasa si inteligenta, care sondeaza angoasa provocata de o boala incurabila si care, in acelasi timp, radiaza iubire si vitalitate.

Un atlas al dorintelor zadarnice este o scrisoare de dragoste adresata unei Indii acum disparute, o tara a inocentei si a noptilor de vara imbalsamate de mirosul iasomiei. Financial Times

Iar Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri este cel mai recent volum scris de Eric-Emmanuel Schmitt publicat la Editura Humanitas Fiction, un volum de povestiri care urmareste destinele a opt femei surprinse in cautarea pasionata a iubirii.

In final, una dintre povesti va fi aleasa din public.

Asadar, va asteptam sa cunoasteti cinci carti si sase istorii dramatizate in premiera in gradina de la Green Hours, parte dintr-un proiect care promite sa va surprinda placut.

Despre Obligó - " Nu stim. Improvizam."

Oblige este una dintre cele mai proaspete trupe de teatru de improvizatie din Romania. In doi ani de activitate s-a bucurat de prezenta a peste 8000 de spectatori in peste 200 de spectacole, in Bucuresti si in tara. Teodor Ghita, Dan Murzea, Bogdan Untila, Serban Trambitasu, Alexandru Mihalache si Alexandru Rizescu sunt absolventi ai Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Spiru Haret, iar Vlad Pasencu a absolvit Conservatorul si fiecare membru este activ pe scena de teatru independent din Romania, cu proiecte distincte la Teatrul Joint, Teatrul Masca.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   | 
  375 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings