newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Programul "Serilor Copiilor" in luna iunie 2011, la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 31 mai 2011, 21:42 webReleases | Cultura

Seara copiilor la TNO | Foto: Teatrul National de Opereta
In luna iunie Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” continua  dezvoltarea proiectului „Serile Copiilor”, venind in intampinarea parintilor si a copiilor deopotriva. Si in aceasta luna a stagiunii  2010/2011 a Teatrului  National de Opereta, parintii pot veni la teatru insotiti de copii,  in fiecare sambata si duminica. In timp ce adultii urmaresc spectacolul, cei mici pot participa  la variate ateliere de creatie,  coordonate de artisti ai teatrului.

„Serile Copiilor” sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani si sunt concepute pentru a facilita accesul acestora la diverse maniere de exprimare artistica, urmarind sa le stimuleze creativitatea si fantezia. Atelierele sunt educative, insa concepute astfel incat sa fie si distractive pentru cei mici, captivandu-le atentia si incurajandu-i sa participe la activitati de creatie si exercitii de imaginatie.

In luna iunie sunt programate urmatoarele ateliere:

ATELIER INTERACTIV DE POVESTI SI MUZICA, coord. Mioara Ifrim

4 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Romeo şi Julieta”
Atelierul combina intr-un mod imaginativ si amuzant elemente de naratiune, proiectii de diafilme, teatru si cantec, oferindu-le celor mici ocazia de a participa  la o poveste colectiva, in care fiecare copil va juca un rol, intr-un exercitiu de comunicare si creativitate.

 
ATELIER DE MUZICA SI JOC TRADITIONAL ROMANESC PE INTELESUL COPIILOR, coord. Beatrice si Florin Iordan

5 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Romeo şi Julieta”
Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti, dar și cu dansul si cantecele traditionale si include o scurta prezentare a instrumentelor traditionale si apoi realizarea unei povesti muzicale cu ajutorul acestora.

 
ATELIER DE DANS CLASIC: PRIMII PASI DE BALET, coord. Iulian Radoi si Madalina Mechenici

11 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Liliacul”
26 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Rebecca”
Insotiti de Iulian Radoi si Madalina Mechenici, ambii balerini ai Teatrului National de Opereta, copiii  vor invata principalii pasi de balet, pozitia de reverence, precum si elemente de ritmicitate. De asemenea, copiii vor putea vedea cum arata echipamentul specific al unui balerin, poantele si costumatiile de balet folosite la Teatrul National de Opereta.

 
ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE, coord. Oana Rusu

18 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Rebecca”
Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare și relaționare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.
 

ATELIER DE PICTURA, coord. Ruxandra Stetca

19 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Rebecca”
25 iunie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Rebecca”
Atelierul urmareste sa dezvolte aptitudinile artistice si sensibilitatea copiilor, prin introducerea acestora  in  domeniul artelor vizuale. Pentru a dezlega tainele picturii, copiii vor invata ce este un sevalet, ce sunt pensulele, canavaua si multe altele.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: ioana.schiau[at]opereta.ro. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la  numarul de telefon 0751 177 084.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  356 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by