newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Balul Bucurestiului Interbelic, editia a II-a


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Marţi, 17 mai 2011, 10:59 webReleases | Cultura

Balul Bucurestiului Interbelic | Foto: webPR.ro
Balul Bucurestiului Interbelic face parte din proiectul Luna Bucurestilor, o serie de evenimente culturale ce doreste sa atraga atentia asupra istoriei si a frumusetii arhitecturale a orasului.

Programul Balului include un concert Irina Sarbu Band, cu piese din perioada interbelica, si un spectacol de teatru, muzica si dans cu actorii Smaranda Caragea, Letitia Vladescu, Karina Nagy, Nae Alexandru s.a. Maestru de Ceremonie va fi actorul Eusebiu Stefanescu. Tineri dansatori vor anima atmosfera si vor invita publicul sa incerce cateva miscari de charleston si foxtrot.

La bal ne vom bucura de salile elegante ale Cercului Militar National (Sala Bizantina, Sala Gotica si Norvegiana) si vom putea conversa cu personalitati culturale bucurestene, lectori si prieteni ai Fundatiei Calea Victoriei.

Costumatia va fi, negresit, inspirata din moda anilor 20 si 30. Cele mai spectaculoase costume vor fi premiate de Barbieritdelux.ro (distribuitor unic Truefitt&Hill), Go Travel si Smart Experience. Printre premiile oferite vor fi: o plimbare cu yachtul pentru doua persoane si 3 vouchere la Hotel Alpin-Poiana Brasov.
Biletul de intrare la Balul Bucurestiului Interbelic este de 170 de lei si include, in afara de spectacolul oferit, meniul festiv.
Pentru a participa, va puteti inscrie la adresa: bal@victoriei.ro.

Mai multe informatii despre Bal si Luna Bucurestilor gasiti pe www.balulinterbelic.ro/

Cercul Militar National este una dintre cladirile emblematice ale orasului, un palat a carui istorie este strins legata de Calea Victoriei, de perioada interbelica si de balurile din acea vreme. Data evenimentului a fost aleasa avand in vedere existenta in perioada interbelica a Lunii Bucurestilor (9 mai - 9 iunie), care presupunea o serie de manifestari culturale si festivitati desfasurate in capitala.

Balul Bucurestiului Interbelic se desfasoara sub egida Bancii Nationale a Romaniei.

Evenimentul este sustinut de Barbieritdelux.ro (distribuitor unic Truefitt&Hill), Go Travel, Smart Experience, Domeniile Simburesti si Coca Cola Hellenic.

 Citeste mai multe despre   
  753 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by