newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: DesDesperados a dat aseara startul oficial al petrecerilor neconventionale


PDF Print
A | a
E-mail
de Sorina Iordan | Luni, 16 mai 2011, 10:38 webReleases | Cultura

Petrecerea reprezinta lansarea oficiala a brandului pe piata din Romania si, in acelasi timp, marcheaza startul petrecerilor Desperados care vor avea loc in orasele din toata tara.

Desperados aduce iubitorilor de bere un gust deosebit. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu  tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. 

Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi din desertul mexican, isi elibereaza energiile in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Petrecerile Desperados continua in celelalte orase din tara pe toata durata anului, urmariti www.desperadosparty.ro, contul de Facebook al Desperados Romania si (http://www.facebook.com/DesperadosRo) contul de Flickr (http://www.flickr.com/photos/desperadosparty) cu cele mai recente poze de la petreceri.

Marca Desperados este comercializata in nu mai putin de 50 de tari din lume, din Japonia pana in Tahiti, inregistrand un succes extraordinar in tari cu mare traditie in bere, precum Germania. Desi segmentul premium international a scazut in 2009 (5%) si in 2010 (13%), Desperados a inregistrat o crestere globala de 25% in 2009 si 14% in 2010, contribuind astfel la cresterea globala a celui mai profitabil segment al pietii de bere.

Lansarea Desperados pe piata romaneasca intregeste portofoliul Heineken Romania si demonstreaza angajamentul companiei fata de consumatorii romani de bere, oferindu-le posibilitatea de a alege dintr-o larga varietate de produse.

Heineken Romania

Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa si ocupa locul 3 in lume in ceea ce priveste volumele. Heineken Romania face parte din Grupul Heineken si detine cel mai diversificat portofoliu de marci care acopera toate segmentele pietei de bere din Romania: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster's (import), Strongbow (import), Sol (import), Desperados (import), Gosser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana. Heineken Romania are patru fabrici in: Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova, Targu Mures si 1.100 angajati.
 
Contact

Andreea Leonte, PR Director McCann PR, 021.232.37.27 sau andreea_leonte[at]mccannpr.ro

 Citeste mai multe despre     | 
  271 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings