newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Expozitie Adina Nanu: "MODA in interbelic"


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Marţi, 10 mai 2011, 1:59 webReleases | Cultura

1920 | Foto: webPR.ro

La vernisaj, Adina Nanu ne va povesti despre specificul modei feminine si masculine din perioada interbelica si ne va incanta cu piesele selectate pentru aceasta expozitie. O parte dintre piesele din expozitie vor fi vazute pentru prima data de publicul larg.

Colectia expusa cuprinde 17 costume ce se purtau in anii '20 - '30: rochii si costume de zi si de seara, o rochie de mireasa si un frac de mire, diferite accesorii si 12 costume traditionale.

Adina Nanu preda de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor si a Costumului la Universitatea Nationala de Arte si Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti. Este autoarea volumului "Arta Stil Costum", prima si singura istorie a costumului universal scrisa in Romania.

Expozitia este cu intrare libera si va fi deschisa in perioada 11 mai - 9 iunie, dupa programul:

L-V: 16.00-19.00; S: 11.00 - 13.00, 14.00 - 19.00

Pentru participare la vernisaj, va rugam sa va inscrieti la adresa bal@victoriei.ro.

Expozitia Adina Nanu: "MODA in interbelic" face parte din proiectul Luna Bucurestilor (perioada 9 mai - 9 iunie), o serie de evenimente culturale ce doreste sa atraga atentia asupra istoriei bogate si a frumusetii arhitecturale a orasului.


 Citeste mai multe despre   
  444 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by