newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Alternativa la 1 mai muncitoresc: Queen's Day olandez la ShortsUP


PDF Print
A | a
E-mail
de ShortsUP | Miercuri, 27 aprilie 2011, 13:10 webReleases | Cultura

Queen's Day olandez la ShortsUP | Foto: webPR.ro
Pe 30 aprilie, cu cateva ore inainte de 1 mai, e sarbatoarea olandeza Queen's Day, asa ca ShortsUP va aduce Amsterdamul la Bucuresti si va recrea atmosfera celebrei zile la Sala Dalles din capitala.

Sambata de la 20.00, evenimentul ShortsUP Via Amsterdam va reuni unele dintre cele mai premiate scurtmetraje olandeze: Suiker (r. Jeroen Annokke), comedia care a primit anul acesta Premiul Publicului la Clermont-Ferrand, Father and Doughter (r. Michael Dudok de Wit), animatia castigatoare la Oscar, BAFTA si Clermont-Ferrand sau Raak (r. Hanro Smitsman), drama recompensata cu Ursul de Aur si cu trofeul European Film Awards. Trailerul poate fi vazut la adresa: http://shortsup.ro/ro/video.

Dupa filme, de la 23.00, va avea loc un afterparty cu DJ-ul si producatorul olandez Paul du Lac si cu romanii Flore si Ion. Paul du Lac e adeptul unui stil deep house/techno care in Olanda a impus o noua miscare muzicala.

Queen's Day e sarbatoarea nationala a Olandei, care la origine celebra ziua de nastere a fostei regine. Astazi, toata lumea sarbatoreste pe toata lumea prin petreceri, concerte outdoor, reprezentatii de teatru si mai ales popularele street markets, in care oricine poate vinde vechituri la targurile stradale. Portocaliul domina peisajul, caci e obligatoriu sa porti o palarie, un obiect vestimentar, face painting sau macar un balon de aceasta culoare. Si pentru participantii la ShortsUP Via Amsterdam se va impune dress code portocaliu.

Evenimentul se desfasoara sambata 30 aprilie de la 20.00, in spatiul celor 2 etaje dedicate targurilor si evenimentelor de la Sala Dalles din Bucuresti.

ShortsUP Via Amsterdam este un proiect ORICUM realizat cu sprijinul Embassy of the Kingdom of the Netherlands, Grolsch si Discovery Romania.

Biletele pot fi cumparate la intrare, sambata seara, incepand de la 19.30, costa 20 RON si ofera acces la filme si la afterparty. Pentru cei care vor sa achizitioneze bilete doar pentru petrecere,  pretul acestora este de 15 RON. Detalii pe www.shortsup.ro.

 Citeste mai multe despre   
  237 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by