newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Azi e ultima zi in care poti aplica la Cultural ID!


PDF Print
A | a
E-mail
de Voluntari pentru idei si proiecte | Joi, 21 aprilie 2011, 8:16 webReleases | Cultura

Cultural ID este un proiect realizat de organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte, in colaborare cu Institutul Cultural Roman (ICR), care va avea loc in perioada 2- 11 mai. Cautam studensti pasionasti de domeniul culturii, care isi doresc sa activeze in viitor in aceastarie, pe care sa ii punem in dialog cu o serie de manageri culturali experimentati din Romania.

Astfel, vom vorbi despre organizarea de evenimente culturale in genere, dar vom aborda si teme punctuale sau studii de caz: despre comunicarea si promovarea proiectelor culturale vorbim cu Ileana Cecanu, despre metode de finanstare vorbim cu Corina Bucea, despre Festivalul Interntional de Film Transilvania  cu Tudor Giurgiu, despre Festivalul NexT cu Ada Solomon, despre curatoriat cu Razvan Ion si asa mai departe.

Participanttii, care vor fi numai 20, vor fi impartiti in echipe si vor avea de rezolvat o temaƒ practica legata de managementul cultural, tema data si jurizata de ICR. Ideile propuse de echipa castigatoare vor fi, pe cat posibil, puse in practica.

Cultural ID va propune sa luati loc pe scaunul de manager intre 2 si 11 mai, intre orele 16 si 20 in fiecare zi, cu exceptia weekendului, la Libraria Triptic. V-am mai pregtit vizite la evenimente culturale, iesiri informale si nu numai.

Pentru a va inscrie, accesasti www.culturalid.ro, unde veti gasisi detaliile legate de aplicare. Asteptam aplicatii pana la ora 23.59!

 Citeste mai multe despre   
  260 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by