newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: In 2011, celtii cuceresc Romania - 8 spectacole incendiare, 8 orase "asediate" de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 18 februarie 2011, 17:53 webReleases | Cultura

Rhythm of the Dance | Foto: Media4Fun
In doar cateva zile, Compania Nationala de Dansuri a Irlandei ne provoaca la un "razboi" in pasi de dans. Pe 26 februarie, de la ora 19.30, Sala Palatului din Bucuresti va deveni, pentru doua ore, "campul de lupta" al artistilor irlandezi, care vor sosi in Romania pentru a cuceri publicul din marile orase ale tarii cu un spectacol premiera.

Muzica, dansul, costumele si ritmurile frenetice sunt imbinate cu maiestrie de catre celebra coregrafa DOIREANN CARNEY. Ca dansatoare, am fost destul de norocoasa ca m-am nascut cu abilitatea de a simti muzica  si de a crea ritmuri; dar magia intervine cand ne sincronizam toti dansatorii - precum o formatie muzicala - folosindu-ne picioarele ca pe niste instrumente! In ipostaza de coregraf,  am vrut sa aduc noi forme de dans, sa adaug varietate dar, in acelasi timp, sa arat ceea ce dansul irlandez poate oferi,  a declarat artista, adaugand ca asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul din Romania, caruia sa-i dezvaluie "magia Rhythm of the Dance".

Pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti este de 250 lei, la categoria VIP, 200 lei, la categoria I, 150 lei, categoria a II-a, 100 lei, categoria a III-a si 75 lei, categoria a IV-a. Acestea se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, in reteaua de magazine Diverta, Germanos, iar on line, pe site-urile: vandbilete.ro, biletedelatati.ro, bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, eventim.ro, myticket.ro.

Experienta "Rhythm of the Dance" inseamna o serie de spectacole extraordinare. Stravechea poveste a celtilor si cele mai moderne tehnici scenice vor putea fi urmarite de publicul din alte 7 orase ale tarii:  pe 21 februarie la Timisoara, pe 22 februarie, la  Arad, pe 23 februarie la Targu Mures, pe 24 februarie la Cluj, pe 25 februarie la Brasov, pe 27 februarie, la Constanta si pe 28 februarie, la Craiova.

Inca de la debut, spectacolele Rhythm of the Dance au fost urmarite de mai mult de 5 milioane de spectatori, din peste 33 de tari, acestea numarandu-se printre show-urile care au deschis o noua era in lumea spectacolului de divertisment.

 Citeste mai multe despre     | 
  567 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by