newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Atelier de imbunatatire a imaginii


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Luni, 10 ianuarie 2011, 12:07 webReleases | Cultura

imagine | Foto: webPR.ro
Atelierul practic de imagine personala - organizat in 7 sedinte saptamanale, fiecare cu durata de 2 ore si jumatate - se adreseaza tuturor celor care vor sa isi imbunatateasca imaginea si sunt deschisi sa experimenteze si sa isi valorifice calitatile. Fiecare dintre noi are calitati indiscutabile, unele vizibile si altele asteptand inca sa fie exploatate. Suntem mereu fascinati de succesul altor persoane, de magnetismul cu care isi cuceresc auditoriul, de discretia tonului lor in discutiile particulare, de calmul si judecata limpede in situatiile critice.

Atitudinea, postura, privirea, sunt aspecte care izvorasc din curajul de a fi noi insine si a transmite celorlalti cine suntem cu adevarat. Vom invata cum sa respiram si sa vorbim pentru a fi intelesi corect, cum sa gestionam situatiile de criza, iar pe parcursul intalnirilor ni se vor alatura invitati care ne vor da exemple relevante.

Fiecare intalnire va contine exercitii pe care le vom incerca impreuna si care fac parte din setul de elemente care ne pot facilita succesul in viata. Interviurile profesionale, discursurile publice sau chiar conversatiile intime ne vor fi mai usor de gestionat. Exercitiile nu au grad mare de complexitate si nu au contraindicatii. Este necesara deschiderea mentala si vointa pentru transformare pozitiva.

Va invitam la acest atelier unde va veti explora calitatile si veti invata sa abordati orice tip de intalnire cu atitudinea potrivita si increzatoare, lasand impresia corecta despre personalitatea dumneavoastra.

Obiective

La finalul atelierului, participantii vor cunoaste:
  • Cum ne privesc ceilalti oameni si de ce (elementele care determina perceptia umana in interactiunea cu alti oameni);
  • Ce facem pentru a ne imbunatati atitudinea si a ne creste curajul (exercitii practice);
  • Cum facem fata unei situatii de criza (metode de interventie in situatii tensionate precum interviuri, intalniri neasteptate, crize in lucrul individual sau in echipa).
Descrierea intalnirilor
Intalnirea 1: Introducere si prima tema: RESPIRATIA
Intalnirea 2: ATITUDINEA si PRIVIREA
Intalnirea 3: POSTURA
Intalnirea 4: Vocea - DICTIA
Intalnirea 5: Vocea - TONUL
Intalnirea 6: MANAGEMENTUL SITUATIILOR DE CRIZA
Intalnirea 7: Recapitulare

 
INSCRIERE LA CONTACT[at]VICTORIEI.RO

Lector:  Claudia Mirica

Numar ateliere: 7

Varsta Minima: 18

Cost: 280 lei; Cost studenti: 210 lei

Numar maxim persoane: 16

Data: 12 ianuarie; ora 18.30

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei, intr Pristolului 3

Claudia Mirica activeaza de 10 ani in publicitate si marketing, a organizat campanii publicitare, evenimente, studii de cercetare calitativa in domeniile comercial si social. In particular, este voluntar in proiecte de dezvoltare si ajutorare a copiilor.

A doua arie de expertiza este indrumarea pentru imagine personala (self-improvement coaching). A studiat actoria in cadrul Scolii Populare de Arte Bucuresti si a aplicat metodele asimilate si proprii in indrumarea echipelor cu care a dezvoltat diverse proiecte, precum si in lucrul individual cu diferite persoane.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  361 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by