newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Romania, je t'aime - premiul pentru cel mai bun scenariu la Teacher's Film Festival


PDF Print
A | a
E-mail
de Alexandra Branzan | Miercuri, 17 noiembrie 2010, 14:16 webReleases | Cultura

Romania je t'aime, afis | Foto: webPR.ro
Marti, 16 noiembrie 2010, la Opera Romana s-au decernat premiile in cadrul Teacher's Film Festival. Premiul Presei, pentru cel mai bun scenariu, a revenit celor de la Friends Advertising, inscrisi in competitie cu scurt-metrajul Romania, je t'aime.

Daca in anii trecuti la TFF au putut participa companii din toate domeniile de activitate, anul acesta organizatorii festivalului au adresat provocarea numai agentiilor de publicitate. Participantii au avut la dispozitie 5 minute de pelicula pentru a da viata viziunii lor despre Romania.

Vladi Paunescu, unul dintre autorii scenariului pentru Romania, je t'aime, vorbeste despre povestea filmului: "Un om obisnuit, cu o viata obisnuita, care traieste o zi obisnuita din viata. Nimic nu anunta simptomaticul eveniment ce avea sa schimbe totul sau nimic. Din acel moment, omul obisnuit devine eroul reprezentativ pentru libertatea umana, pornind o lupta infernala in numele valorilor si principiilor pentru care romanii au luptat pe tot parcursul istoriei."

Friends Advertising adreseaza multumiri juriului alcatuit din reprezentanti ai presei si felicita colegii de la Propaganda, Hippos, Rusu+Bortun Brand Growers si MB Dragan pentru premiile castigate.

Despre Teacher's Film Festival

Teacher's Film Festival - edita a patra este o competitie pentru pasionatii de film si, in acelasi timp, un exercitiu de creativitate si o activitate inedita de teambuilding, care ofera agentiilor posibilitatea de a se promova intr-un cadru potrivit nevoilor acestora: in fata publicului festivalului ADOR, ce reuneste creativi din agentiile de publicitate, industria de marcom, clienti si presa.

Despre FRIENDS Advertising

FRIENDS Advertising a fost infiintata in 2003, in jurul celei mai longevive echipe de creatie din Romania (Bojan Spasic - Sorin Tranca), cu o experienta de lucru in aceasta formula de aproape 12 ani. Nascuta sub semnul creativitatii unor seniori in publicitate, Friends si-a intarit in timp aceasta pozitionare si lucreaza la consolidarea ei pe principalele zone ale comunicarii.

Doar in ultimii 3 ani FRIENDS a deservit in jur de 30 clienti, printre care: Unilever (Dero, Knorr, Delikat, Sunsilk, Omo, Dove, Rexona, Axe - dar si proiecte de Trade Marketing), Canon Photo-Video CEE (cont regional), Tina R, Medrom, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania, Libra Bank,  Fundatia Copii Sanatosi, Porsche Bucuresti Vest 2, Valrom, Eclipse Sat Londra, Fan Courier, European Drinks, Tiriac Imobiliare, Adama, Sensiblu, Dimri International, Raiffeisen Evolution, ITV Rusia, Titanmar, Monopoly Media, Rigips, Say Shops, PSI Swaziland, A&D Pharma, Romfelt Real Estate, Cris-Tim.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

friendsadvertising.ro
fishingtonpost.ro
biblioteca.ffff.ro

sau

Alexandra Branzan
PR Consultant
e-mail: alexandra.branzan[at]friendsadvertising.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  530 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings