newsletter rss
HotNews.ro

Carturesti da un semn de/cu intrebare


PDF Print
A | a
E-mail
de G.G. | Miercuri, 16 septembrie 2009, 13:43 webReleases | Cultura

Logo Carturesti | Foto: Carturesti.ro
Intrebarea e semn de intelepciune. Asa se spune. Cand mai vine si raspunsul bun, am zice ca se dubleaza intelepciunea. Panseul dinainte era intre paranteze. Si ca sa continuam rationamentul matematic, intrebare + semn = semn de/cu intrebare. Adica, exact programul pe care il lanseaza Carturestiul in Timisoara. De azi, intarea in librarii e la fel de libera, insa iesirea se face cu un semn de intrebare.

Proust, Bernard Pivot, Sophie Calle sunt autorii unor intrebari care inseamna ceva si te insemneaza cumva. Poti sa ramai nepasator la „De ce te mai trezesti dimineata?” sau „Cum ai vrea sa te intorci?”...poti? Iata ca venim cu un semn, al nevoii de a reduce cantitatea de nepasare, platitudine, acceptare prost inteleasa, rutina, resemnare din aerul inconjurator. Dam acest semn tuturor celor care calca prin Carturesti.

Ce se intampla cu raspunsul? Sunt patru variante: fie ajunge intr-un caiet al tuturor...raspunsurilor, de gasit in Carturesti, ori intr-un dialog cu librarii, fie e pastrat doar pentru sine, ori nu vine niciodata-nicaieri.

Unde sunt visele din copilarie, de unde vii, sustii vreo cauza, daca ai putea sa ii adresezi o intrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea ... ? Lasati-va intrebati in diferite forme! Pana la urma viata e un joc care sta sub un mare semn de intrebare.

Carturesti

Cosmin Lungu
PR Carturesti
tel 0732003030

 Citeste mai multe despre     |   | 
  419 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by