newsletter rss
HotNews.ro

Dupa succesul comediei Perfetti sconosciuti, un nou film de Paolo Genovese: mister in The Place / Localul #13iulie


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu | Joi, 12 iulie 2018, 18:47 webReleases | Cultura

02 The Place_afis | Foto: webPR.ro
Un necunoscut, o cafenea, nevoia de miracole. Dupa succesul pe care comedia Perfetti sconosciuti / Complet necunoscuti l-a avut in Romania, regizorul italian Paolo Genovese revine cu The Place / Localul, un film despre cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a obtine ceea ce vrem. Inspirat de serialul fantastic Booth at the End (SUA), The Place / Localul intra in cinematografe in 13 iulie, distribuit de INDEPENDENTA FILM.

Dupa succesul pe care comedia Perfetti sconosciuti / Complet necunoscuti l-a avut in Romania, regizorul italian Paolo Genovese revine cu The Place / Localul, un film despre cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a obtine ceea ce vrem. Inspirat de serialul fantastic Booth at the End (SUA), The Place / Localul intra in cinematografe in 13 iulie, distribuit de INDEPENDENTA FILM. Prezentat in inchiderea Festivalului de film de la Roma (Festa del Cinema di Roma, 2017) si, in mai, la Festivalul Filmului European 2018, de la Bucuresti, The Place / Localul prezinta un necunoscut misterios care sta in fiecare zi la aceeasi masa a aceluiasi restaurant, angajandu-se sa indeplineasca cele mai mari si aproape imposibile dorinte ale celor care se aseaza la masa lui, cerandu-le, in schimb, sa indeplineasca sarcini ciudate. Pana unde vor merge pentru a obtine ceea ce-si doresc?

Toata lumea vrea ceva. Libertate. Frumusete. Sex. Fericire. Timp. Viata. Vedere. Iertare. Razbunare. Sau sa-l gaseasca pe Dumnezeu. Fiecare trebuie sa dea altceva in loc. Cine stabileste ce este bine si ce este rau? Cine face regulile?

Din distributia filmului fac parte Valerio Mastandrea (necunoscutul), Marco Giallini (Ettore), Alba Rohrwacher (sora Chiara), Vittoria Puccini (Azzurra), Rocco Papaleo (Odoacre), Silvio Muccino (Alex), Silvia D’amico (Martina), Vinicio Marchioni (Gigi), Alessandro Borghi (Fulvio), Sabrina Ferilli (Angela) si Giulia Lazzarini (doamna Marcella).                                      

Scenariul The Place / Localul este semnat de regizorul Paolo Genovese, impreuna cu Isabella Aguilar si se bazeaza pe o poveste scrisa de Genovese, inspirata de serialul american Booth At The End, produs de Tornante Production si scris de Christopher Kubasik. Imaginea filmului ii apartine lui Fabrizio Lucci. O productie MEDUSA FILM, realizata de LOTUS PRODUCTION, o companie a LEONE FILM GROUP.

 

Regizor si scenarist, Paolo Genovese a lucrat initial in publicitate, pentru ca in 1998 sa inceapa o colaborare cu Luca Miniero, realizand impreuna trei scurtmetraje si doua filme de lungmetraj, pana in 2004. In 2016 este distins cu Premiul pentru Cel mai bun scenariu la Festivalul de la Tribeca si cu cel pentru Cel mai bun film, in cadrul premiilor David di Donatello, pentru Perfetti sconosciuti / Complet straini, comedia dramatica lansata in Romania anul trecut de Independenta Film. Filmul s-a bucurat de un mare succes in randul spectatorilor romani, fiind, totodata, al doilea cel mai mare succes de box-office italian din ultimii ani, in care joaca unii dintre cei mai populari actori italieni ai momentului.

 

Din 13 iulie, cel mai nou film al lui Genovese, The Place / Localul, va rula, in prima saptamana a filmului in cinematografe, la Elvire Popesco, Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni (AFI), Cinemateca Union, Europa, Cinema Muzeul Taranului, din Bucuresti, la Cinema One (Brasov), Cityplex (Constanta), Cinema Trivale (Pitesti), Arta by Cityplex (Sf. Gheorghe), Arta 3D (Targu Mures) si Cinema City Cotroceni din Timisoara Shopping City (Timisoara).

     

The Place / Localul (Italia, 2017 | 105 minute) este un film placut de Magic FM, Cinemagia si Carturesti si distribuit in Romania de Independenta Film.

 

 

PAOLO GENOVESE. Filmografie (ca regizor)

1998 Incantesimo Napoletano (scurtmetraj, regizat impreuna cu Luca Miniero)

1999 Piccole cose di valore non quantificabile (regizat impreuna cu Luca Miniero)

2001 Incantesimo Napoletano (scurtmetraj, regizat impreuna cu Luca Miniero)

2002 Coppia o le misure dell’amore (scurtmetraj, regizat impreuna cu Luca Miniero)

2004 Nessun messaggio in segreteria (regizat impreuna cu Luca Miniero)

2010 La Banda dei Babbi Natale

2011 Immaturi

2012 Immaturi - Il viaggio

2012 Una famiglia perfetta

2013 Tutta colpa di Freud

2014 Sei mai stata sulla luna?

2016 Perfetti sconosciuti / Complet straini

2017 The Place / Localul

 

 

Independenta Film
The Place / Localul (2017) este distribuit in Romania de Independenta Film, casa de distributie care promoveaza filme independente de referinta, de nisa sau castigatoare ale unor premii internationale prestigioase.
 
Printre filmele lansate in cinematografele romanesti se numara: Au revoir la-haut (r: Albert Dupontel, 5 Premii Cesar. Cel mai bun regizor), In the Fade (r: Fatih Akin, Cel mai bun film strain, Globurile de Aur, 2018, Cea mai buna actrita - Diane Kruger, Cannes, 2017), Loveless (r: Andrey Zvyagintsev, Premiul Juriului, Cannes, 2017), Happy End (r: Michael Haneke), the Killing of a SACRED DEER (r: Yorgos Lanthimos, Cel mai bun scenariu, Cannes, 2017), The Square (r: Ruben Ostlund) - Palme D’Or, Cannes 2017, On The Milky Road (r: Emir Kusturica), Afterimage (r: Andrzej Wajda), The Other Side of Hope (r: Aki Kaurismaki) - Ursul de Argint, Berlinale 2017, La fille inconnue (r: Fratii Dardenne), I, Daniel Blake (r: Ken Loach) - Palme d’Or, Cannes 2016, Juste la fin du monde (r: Xavier Dolan) - Grand Prix, Cannes 2016, Snowden (r: Oliver Stone), Youth (r: Paolo Sorrentino) - Cel mai bun film european, 2015, Dheepan (r: Jacques Audiard) - Palme d’Or, 2015, Mommy (r: Xavier Dolan), Deux jours, une nuit (r: Fratii Dardenne), La grande bellezza (r: Paolo Sorrentino), Nymphomaniac (r: Lars von Trier), La Vie d'Adele (r: Abdellatif Kechiche) - Palme d'Or, Cannes 2013, The Hunt (r: Thomas Vinterberg), Amour (r: Michael Haneke) - Palme d'Or, Cannes 2012, Trainspotting (r: Danny Boyle), Amelie (r: Jean-Pierre Jeunet), Melancholia (r: Lars von Trier), Todo sobre mi madre (r: Pedro Almodovar), In The Mood for Love (r: Wong Kar Wai), Vicky Cristina Barcelona (r: Woody Allen), Dogville (r: Lars von Trier) etc.


  



21 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by