newsletter rss
HotNews.ro

250 voluntari au colectat 4500 kilograme de deseuri in Urlati, Prahova


PDF Print
A | a
E-mail
de bdr | Marţi, 29 mai 2018, 14:03 webReleases | Cultura

Urlati_19 mai 2018 | Foto: webPR.ro
P&G, impreuna cu Let's Do It, Romania!, actioneaza intr-o directie care reprezinta o preocupare tot mai importanta a romanilor - calitatea mediului. Cele doua organizatii au anuntat recent lansarea campaniei O Romanie curata incepe de acasa, care are ca scop incurajarea colectarii selective a deseurilor - un pas decisiv si cu impact pozitiv asupra mediului, atat in prezent, cat si pentru generatiile viitoare.

Campania consta in doua etape principale: prima reprezinta un program educational pentru elevi, format din ateliere interactive si cursuri dedicate colectarii selective si reciclarii. Obiectivul acestui program este de a pune bazele si a genera o schimbare durabila a obiceiurilor de acasa. Campania continua cu actiuni concrete de curatare a unor terenuri in comunitati.


Proiectul O Romanie curata incepe de acasa a fost lansat la Urlati, judetul Prahova, unde P&G are o unitate de productie ce reprezinta deja un exemplu pozitiv pe plan local, avand zero deseuri rezultate din operatiuni. In cadrul orelor de curs derulate in campanie, peste 350 de elevi au invatat despre beneficiile colectarii selective a deseurilor. In plus, ziua de 19 mai a fost dedicata actiunii de curatenie in oras, adunand mai mult de 250 voluntari, angajat›i P&G s™i membri ai comunitaƒt›ii locale, care au colectat peste 4500 de kilograme de deseuri.


Campania O Romanie curata incepe de acasa va continua si in alte comunitati, ajutandu-i pe locuitori sa adopte obiceiurile de reciclare in viata lor cotidiana si sa dezvolte o cultura civica a respectului fata de natura.
  141 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by