newsletter rss
HotNews.ro

Caspian, TOY si Warhaus, live la Bucuresti, in mai!


PDF Print
A | a
E-mail
de OneDay | Miercuri, 25 aprilie 2018, 16:53 webReleases | Cultura

Oneday_CSP_Toy_WRHS_Poster_600x800px_v3 | Foto: webPR.ro
Primele zile de mai aduc trei concerte pentru amatorii de post-rock, psych-rock, dar si indie pop, la Control Club! Post-rockerii americani Caspian isi incep turneul european la Bucuresti, joi 3 mai, urmati de britanicii TOY (psych-rock, shoegaze), in 9 mai, si de proiectul belgian Warhaus “ "o noua reincarnare muzicala a frontman-ului cunoscutei trupe Balthazar"“ in 11 mai. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.

Formata in 2003, in Beverly, Massachusetts, trupa Caspian este un nume important pe scena post-rock americana. Cu un palmares bogat, constand in patru albume de studio, numeroase EP-uri si aparitii live in toata lumea, trupa se remarca prin sound-ul expansiv, fluiditate si o structura narativa complexa.

Dupa ce a cucerit criticii cu albumul Waking Season, numit Best Post-Rock Album of the Year de revista SPIN, in 2012, Caspian a revenit in forta cu Dust & Disquiet (Triple Crown Records, 2015), un album care atesta maturitatea muzicala a trupei.

Joi, 3 mai, dupa ora 20, Caspian va concerta in premiera in Romania, la Control Club, cu un setlist reprezentativ din cei 13 ani de cariera. In deschidere: Stefan Panea [Environments].

Biletele, in valoare de 50 de lei, sunt disponibile prin Eventbook.ro.

An eminently listenable group -“ CLASH
Pushing the boundaries of post-rock to stratospheric new levels - Rock Sound

Caspian -“ Castles High, Marble Bright (live video)
Facebook event

Originari din Brighton, membrii TOY au fost colegi de scoala si au pus bazele formatiei in 2010, stabilindu-se ulterior la Londra, unde au semnat cu prestigiosul label Heavenly Records, cel care a lansat trupe ca Manic Street Preachers, Saint Etienne sau Doves.

Sound-ul TOY poate fi descris drept o combinatie de psychedelic rock, shoegaze, krautrock si post-punk.

Trupa a concertat alaturi de The Horrors si The Vaccines si are la activ trei albume, dintre care cel mai recent, Clear Shot (2016) a fost caracterizat de The Guardian drept "un produs remarcabil din partea unei formatii pe cale sa-si construiasca o discografie fascinanta".

TOY vor concerta la Control Club miercuri, 9 mai, dupa ora 21. Biletele, in valoare de 35 de lei, sunt disponibile prin Eventbook.ro.

TOY manage to be psychedelic and craft memorable pop -“ NOW Magazine
TOY get the balance exactly right, perfectly mixing noise and melody - CLASH

TOY  I`™m Still Believing (video)
Facebook event

Warhaus este alter ego-ul lui Maarten Devoldere, frontman-ul cunoscutei trupe indie rock belgiene Balthazar. Muzica sa atmosferica, melancolica, punctata de versuri istete, i-a atras comparatii cu Leonard Cohen, Tom Waits sau Serge Gainsbourg.

Proiectul a debutat in 2016, cu albumul We F***ed a Flame Into Being (titlu inspirat din romanul "žAmantul doamnei Chatterley" de D. H. Lawrence), inregistrat in colaborare cu iubita sa, cantareata Sylvie Kreusch.

Carismaticul artist belgian si trupa sa vor canta in premiera la Bucuresti, in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, Warhaus, lansat la sfarsitul anului trecut.

Warhaus concerteaza la Control Club vineri, 11 mai, dupa ora 21. Biletele, in valoare de 50 de lei, sunt disponibile prin Eventbook.ro.

Smart, witty and warm - Q Magazine
A millennial Leonard Cohen - The Line of Best Fit

Warhaus - Mad World (video)
Facebook event

Concertele Caspian, TOY si Warhaus de la Bucuresti sunt organizate de Control Club, cu sprijinul OneDay.

Biletele pentru cele trei evenimente pot fi achizitionate online, prin Eventbook.ro, sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si locatiile partenere Eventbook.
  119 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by