newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

Reading Gives You Power - parteneriat Nemira si 5 to go


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 26 februarie 2018, 14:03 webReleases | Cultura

5 to go-3-min | Foto: Editura Nemira
Editura Nemira si lantul de cafenele 5 to go anunta lansarea unui parteneriat pentru promovarea lecturii in randul tinerilor, sub mottoul Reading Gives You Power.

In spiritul acestei campanii, Nemira propune pentru lectura peste 400 de carti in cafenelele 5 to go din Bucuresti si din tara, pentru ca nicio zi nu ar trebui sa treaca fara cafea si fara cateva capitole dintr-o carte buna.

De asemenea, cititoarele ce vor pasi in cafenelele 5 to go pe 8 martie vor primi cadou bestsellerul Fata care citea in metrou, de  Christine Feret-Fleury, o poveste frumoasa, care ne aminteste ca in epoca retelelor sociale imaginatia e cea mai importanta.

In cadrul aceluiasi parteneriat, 15.000 de pahare de colectie, cu un layout special ce va sublinia mesajul campaniei Reading Gives You Power, vor fi distribuite in cafenelele 5 to go in perioada 23-28 aprilie. Sarbatorim astfel impreuna Ziua Internationala a Cartii printr-o campanie inedita de promovare a placerii lecturii.

5 to go este cel mai mare lant de cafenele din Romania si Europa de Est si totodata unul dintre cele mai puternice brand-uri romanesti din zona business-urilor HoReCa.

Editura Nemira, una dintre primele edituri particulare din Romania, se afla de  peste 25 de ani in topul preferintelor cititorilor, prin prestigiul autorilor si rafinamentul cartilor.
  619 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by