newsletter rss
HotNews.ro

webPR Ai aflat? Carturesti Carusel implineste 3 ani.


PDF Print
A | a
E-mail
de | Vineri, 9 februarie 2018, 11:15 webReleases | Cultura

afiseyedrops | Foto: Carturesti.ro
Stiai ca in luna februarie, Caruselul, visul purtatorilor de Instagram, implineste 3 ani? La aniversara, vineri, 9 februarie 2018, ora 20:00, trupa EYEDROPS striga prezenta la un nou concept de concert, un alt mod de a asimila experienta live si de a relationa cu publicul - Silent Concert.

Timp de o ora, in "caruselul luminii", 300 de casti si 4 muzicieni isi vor uni frecventele pentru o escapada de o inalta fidelitate sonora. Te asteptam, asadar, sa iei Bicicleta ca sa pedalezi printre paginile cartilor, sa-ti amintesti de Lucruri simple la o ceasca de ceai, sa strigi Hei cu Ecou. Si daca va va fi greu sa plecati dintr-un loc care spune Mai stai, am pregatit pentru voi un colt pentru ganduri zgomotoase.

Situata pe strada Lipscani, la numarul 55, libraria se desfasoara pe sase niveluri insumand 1000mp. Carturesti Carusel reprezinta un experiment de locuire culturala a centrului vechi, oferind un spatiu pentru lectura, socializare si explorare artistica a inimii orasului. Elegantul edificiu de secol XIX a intrat in posesia celebrei familii de bancheri Chrissoveloni in 1903, iar in perioada comunista a fost confiscat si transformat in magazinul Familia. Dupa 1990, imobilul a fost recuperat si reabilitat de proprietarul actual, domnul Jean Chrissoveloni, iar in 2015 a prins viata printr-o amenajare inovatoare, dar atenta la substanta istorica.

Pe 24 Aprilie 2017, formatia EYEDROPS a lansat primul sau album, intitulat PREZENT, un  album despre care baietii spun: "PREZENT reprezinta o destinatie si un inceput de drum. Este rezultatul tuturor intalnirilor si ratacirilor, reusitelor si greselilor noastre. El apartine in egala masura tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au aratat calea, prin puterea exemplului sau opozitie, prin critici sau sprijin neconditionat."
  108 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by