newsletter rss
HotNews.ro

Articol webPR

LOBBY ART EXHIBITION - OAMENI & LOCURI o expozitie semnata de Sabina Bratu


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 5 decembrie 2017, 15:11 webReleases | Cultura

Lobby Art Exhibition | Foto: Galeria Basil
InterContinental Bucuresti si Galeria Basil, din dorinta de a sustine tinerii artisti romani, lanseaza o serie de expozitii de pictura sustinute chiar in noul foaier al Hotelului Intercontinental Bucuresti.

Pe 12 decembrie, orele 19.00, va asteptam - la prima expozitie de pictura - sa faceti cunostinta cu artista Sabina Bratu, care ne va prezenta o impresionanta galerie de portrete reunite sub titlul OAMENI SI LOCURI.

"Desenez, colorez si pictez de cand ma stiu". Primul portret, pesemne ca l-am facut cu multi ani in urma, dar acum doi ani, a fost prima oara cand l-am abordat ca pe o adevarata provocare... Am inceput sa lucrez cu emotia oricarui nou inceput, cu dorinta de a-mi demonstra ca pot, cu experienta, tehnica si informatiile acumulate in timp, cu speranta ca voi reusi sa transmit insa intrebandu-ma daca voi reusi ca portretul sa semene cu modelul, dandu-i astfel...viata?!?

Adevarata provocare ... abia acum apare! Am continuat sa studiez si sa pictez portrete. Mi-am ales personaje care m-au impresionat prin starea pe care o transmiteau, oameni care parca iti spun povestea vietii lor, oameni care te lasa sa vezi in ochii lor bunatatea, gingasia, fericirea, dar si duritatea, tristetea, determinarea sau resemnarea... Am ales oameni buni si frumosi, care parca isi doresc sa depene impreuna cu noi amintiri, sa ne povesteasca despre locurile in care traiesc, despre obiceiurile lor, despre bucuriile si dezamagirile lor, despre dorinta si neputinta, despre naivitatea si intelepciunea lor...

Am adunat o mare parte din portretele realizate de mine si le-am numit "Oameni si locuri". Pot sa spun, privindu-le: Am reusit sa redau OAMENI !... Am reusit sa surprind LOCURI !... Voi intuiti povestea lor?...  Aceasta este marea provocare!!!" (Sabina Bratu)

Intrarea se face in baza confirmarii prezentei.

RSVP: Luminita Vasile (Galeria Basil) 0726/113 494; Ioana Struteanu (Intercontinental) 0731/793 191

Pana cel mai tarziu 11 decembrie 2017, orele 19.
  735 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by