newsletter rss
HotNews.ro

GoldBooks publica pentru prima data in limba romana cartile lui Joseph Prince si T.L. Osborn


PDF Print
A | a
E-mail
de Stefan George | Miercuri, 1 noiembrie 2017, 16:26 webReleases | Cultura

libraria gold books | Foto: webPR.ro

O serie de noi titluri semnate Joseph Prince si T.L.Osborn introduse pe rafturile librariilor din tara.


Traduse si tiparite in milioane de exemplare, populare in zeci de tari de pe toate continentele, cartile semnate de autorii Joseph Prince si T.L. Osborn pot fi de acum citite si in limba romana. Disponibile in libraria online https://goldbooks.ro, aceste carti de religie si spiritualitate crestina ofera o perspectiva noua asupra vietii, a sanatatii, a prosperitatii si a destinului uman.


Despre autorii promovati


Joseph Prince


O personalitate in lumea crestina moderna, cu o experienta de peste  douazeci de ani in predicare si scrierea de publicatii, Joseph Prince a ajuns in milioane de case - prin carti, a materiale  de studiu, televiziune si internet. Pana acum, in limba romana au fost editate aceste carti: Destinat sa domnesti, Razboiul Spiritual, Un singur lucru, Sanatate si implinire prin Cina Domnului, Miracolul tau este in gura ta. Scrise intr-un mod simplu, pline de exemple personale si imagini sugestive, aceste carti sunt pe intelesul tuturor crestinilor sau celor care vor sa il descopere pe Dumnezeu.


T.L. Osborn


Om de stat, profesor, autor, designer, pianist si administrator - insa poate cel mai apreciat pentru faptul ca a mers, ca misionar, in peste 90 de tari. La intalnirile sale se adunau intre 20.000 si 300.000 de oameni. Cartea sa de capatai, Vindecand bolnavii, a fost vanduta cu succes inca din 1951 - pana acum aceasta a fost tiparita in mai bine de 1 milion de exemplare. Alte carti scrise de T.L. Osborn (Salvarea sufletelor, Planul de dragoste a lui Dumnezeu, Viata buna, Mesajul care functioneaza) reusesc sa incurajeze credinta oamenilor, fiind utilizate in zeci de tari.


Pe langa aceste titluri, in libraria Goldbooks iubitorii de carte vor mai intalni titluri semnate de Heidi Baker, Bill Johnson, Wm. Paul Young, Carlos A. Rodriguez, Randy Clark.

  130 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by