newsletter rss
HotNews.ro

Surpriza emotionanta pentru Loredana


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Luni, 16 octombrie 2017, 17:57 webReleases | Cultura

Loredana si Lori | Foto: webPR.ro

Lori cea mica, unul dintre copiii care cresc la SOS Satele Copiilor, a intalnit-o pe Loredana!


A repetat pana a ragusit si si-a imaginat intalnirea in toate felurile posibile. Lori cea mica, unul dintre copiii care cresc la SOS Satele Copiilor, a intalnit-o pe Loredana in urma cu cativa ani, iar de atunci a povestit tuturor si s-a pregatit cu emotie pentru o revedere. 


Sentimente adevarate, nu diamante cuvintele sunt: Te iubesc! - au fost probabil printre cele mai din suflet versuri pe care cineva le poate spune. Lori i-a facut o surpriza Loredanei si a vizitat-o la repetitii. Fara sa isi imagineze ce surpriza i se pregatea, artista Loredana acorda un interviu despre concertul de la Sala Palatului, in timp ce fetita a urcat pe scena si a inceput sa cante. Momentul a fost unul extrem de emotionant, Loredana a recunoscut-o imediat pe Lori si s-a mirat de cat de mare si curajoasa este.

"€žLori a fost o aparitie pe scena, este deja o steluta. Este un copil superb si a fost dragoste la prima vedere, de cand am vazut-o prima data. Sper ca cei care au vazut povestea lui Lori si cat de important este sprijinul nostru sa faca un gest. Un gest cat de mic, cat sa le aduca copiilor care nu au familia alaturi,  fericire.  Lori, bine ai venit in echipa mea!"€ - Loredana


La final, Lori a intrat oficial in #teamlori, dar a primit si o invitatie la concertul de la Sala Palatului (din 10-11 noiembrie), alaturi de fratii ei si de mama SOS, cea care ii este alaturi zi de zi. Lori creste in Satul SOS din Bucuresti de aproape 4 ani si iubeste muzica. Isi doreste sa devina o artista, la fel ca si idolul ei Loredana si sa cante pe scena unei sali mari.


In cele trei sate SOS din Romania cresc 200 de copii si tineri fara familie. In luna septembrie, SOS a lansat campania de strangere de fonduri Viitorul striga prezent!, iar donatiile colectate vor fi folosite in totalitate pentru sustinerea la scoala a copiilor si tinerilor care sunt sub ocrotirea organizatiei.


Cine doreste sa se implice o poate face prin mai multe metode:


- donatii online pe website-ul campaniei.

- donatii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ luna), numar valabil in retelele Orange, Vodafone si Digi Mobil. 

- donatii bancare direct in contul bancar al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania: RO84BACX0000001080003013.


www.viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro


 Despre noi


SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children`s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie - Sibiu si Hemeius -€“ Bacau.

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in familia SOS Romania.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti.

 

  102 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by