newsletter rss
HotNews.ro

Farmec este partener al TIFF si ofera cinefililor o proiectie speciala


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Marţi, 30 mai 2017, 13:42 webReleases | Cultura

Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec | Foto: webPR.ro
Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, devine partener oficial al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), sustinand astfel industria cinematografica si evenimentele culturale din Romania.

"Farmec promoveaza si incurajeaza mereu oamenii valorosi, proiectele unice si initiativele inspirate. Suntem mandri sa sustinem industria cinematografica ca partener al Festivalului de Film Transilvania, care reuneste an de an artisti talentati si unele dintre cele mai apreciate filme din lume. TIFF este unul dintre cele mai iubite festivaluri locale si suntem incantati ca este gazduit de Cluj, orasul nostru de suflet. Traditia sa de 16 ani si profesionalismul organizatorilor si al tuturor celor implicati ne-au determinat sa ne alaturam acestui proiect. Anul acesta, alaturi de organizatori, le pregatim cinefililor o proiectie speciala, dar si multe alte surprize cu farmec. Astfel, ne dorim sa ne bucuram impreuna de experienta inedita a festivalului si de toate aceste zile deosebite pentru Cluj", a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.

La cea de-a XVI-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, Farmec va prezenta proiectia de film Nebune de fericire, ocazie cu care va oferi tuturor spectatorilor prezenti si o serie de alte surprize, care sa suplimenteze energia si buna dispozitie inspirate de film.

Proiectia va avea loc pe data de 6 iunie, incepand cu ora 21:45, in Piata Unirii din centrul orasului Cluj-Napoca. Filmul, o co-productie franco-italiana, prezinta drumul plin de peripetii a doua tinere ce evadeaza dintr-un ospiciu, motiv de introspectie si experienta ce le va schimba viata.

Farmec a fost partener al TIFF si la editii din anii trecuti. De asemenea, compania clujeana este un sustinator activ al unei serii largi de evenimente ce se desfasoara la Cluj.
  52 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings