newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Schimb de Carti Bucuresti. Intalnirea lunii Februarie


PDF Print
A | a
E-mail
de Bookblog.ro | Marţi, 21 februarie 2017, 15:47 webReleases | Cultura

SdC Februarie 2017 | Foto: webPR.ro

Ne intalnim in cea mai scurta luna a anului ca sa povestim cum lectura ne tine de urat in asteptarea primaverii :). Vino pe 26 Februarie, intre orele 15:00 -€“ 17:00 la ceainaria Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1) la intalnirea Schimb de Carti Bucuresti din luna februarie.

Pentru doua ore devine cartierul general al iubitorilor de carti si locul unde afli titlurile celor mai noi volume care merita citite :). Vino sa ne spui si tu ce ai mai citit si ce ai recomanda si altora.

Mai multe detalii puteti gasi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este libera. Schimbul nu este definitv (poti retrage cartile cand doresti) si nici obligatoriu (daca vrei doar sa ne cunosti, poti participa fara sa aduci cati ;) ).

 Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care se desfasoara de sase ani in Bucuresti si in alte orase din tara (Galati, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  si Suceava). Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera si oricine poate participa.

 

Schimb de Carti este un proiect in continua dezvoltare, asa incat cei care doresc sa aduca intalnirile Schimb de Carti in orasul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.


 

 

 

 

  51 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings