newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mastercard da startul distractiei la Electric Castle cu un val de bilete la pret preferential


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Joi, 16 februarie 2017, 11:30 webReleases | Cultura

EC2a | Foto: webPR.ro

5 echipe ale Centrulului Alexandru Proca pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA s-au calificat sa participe la concursurile internationale de proiecte de cercetare Intel ISEF si INESPO 2017, in urma unui baraj de calificare organizat de Societatea Stiintifica CYGNUS.

`Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a treia editie deja, reprezinta  pentru noi o ocazie speciala de a fi alaturi de fanii festivalului si a sarbatori intr-o atmosfera electrica. An de an, impreuna cu partenerii nostri, dezvoltam si sustinem solutii eficiente si foarte accesibile pentru participantii la eveniment, astfel incat sa construim experiente memorabile. In 2017, dam startul pregatirilor de festival chiar din luna februarie, in puternic contrast cu frigul de afara, dar in asentimentul celor doresc sa se asigure ca au locul rezervat la cel mai tare festival alternativ al anului -  o zi cu pret special al abonamentului la festival`€, a declarat Diana Tanase, Marketing Manager in cadrul Mastercard.


Electric Castle a rezervat ziua de 16 februarie doar pentru posesorii de Mastercard sau Maestro. Acestia pot profita de oferta special dedicata lor si pot cumpara bilete exclusiv online la pretul de 369 lei. Incepand cu a doua zi, 17 februarie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle si in reteaua Eventim.ro la pretul de 399 lei. Electric Castle si Mastercard se afla deja la cea de-a treia editie in care ofera fanilor modalitati de plata simpla si eficienta, atat pentru bilete, cat si in cadrul evenimentului, incurajand in acest mod platile electronice.


“Electric Castle a sustinut intotdeauna oamenii cool, pentru care aventura a devenit parte din rutina zilnica. Ne bucuram foarte mult ca Mastercard este unul dintre partenerii  nostri de distractie, impartasind cu noi 100% din energia si emotia festivalului”, a declarat Andi Vanca, Head of Communcations Electric Castle.


Mai multe informatii despre oferta exclusiva si noutati din cadrul festivalului sunt disponibile pe pagina https://www.mastercard.ro si pe https://electriccastle.ro/.  
  68 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings