newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Schimb de Carti Bucuresti. Intalnirea lunii Ianuarie


PDF Print
A | a
E-mail
de Bookblog.ro | Joi, 26 ianuarie 2017, 13:25 webReleases | Cultura

Schimb de Carti - Ianuarie 2017 | Foto: webPR.ro

Boookblog.ro te invita la prima editie din 2017 a intalnirilor Schimb de Carti Bucuresti. Vino pe 29 ianuarie, intre orele 15:00 – 17:00 la ceainaria Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1) ca sa cunosti oameni noi sau sa revezi prieteni vechi pasionati de lectura, sa discutam despre carti si nu numai si sa savuram o ceasca de ceai.


Pentru ca luna Ianuarie este despre inceputuri, ne vedem in locatie noua si facem planuri de lectura pentru anul asta. Speram sa pleci de la Schimb cu ceva carti noi sau macar cu idei pentru lecturile viitoare.

 

Mai multe detalii puteti gasi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

 

Intrarea este libera. Schimbul nu este definitv (poti retrage cartile cand doresti) si nici obligatoriu (daca vrei doar sa ne cunosti, poti participa fara sa aduci cati ;) ).

 

 Schimb de Carti este un proiect bookblog.ro care se desfasoara de sase ani in Bucuresti si in alte orase din tara (Galati, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  si Suceava). Acest proiect sustine lectura printr-o serie de intalniri lunare in cadrul carora cititorii pot face schimb de carti intre ei si pot discuta, intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, despre carti, autori sau edituri. Intrarea este libera si oricine poate participa.

 

Schimb de Carti este un proiect in continua dezvoltare, asa incat cei care doresc sa aduca intalnirile Schimb de Carti in orasul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

 

 

 

 

 

  85 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings