newsletter rss
HotNews.ro

La Veranda, Craciunul se simte ca acasa


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Duminică, 11 decembrie 2016, 10:17 webReleases | Cultura

”€žInca de la lansare, Veranda s-a bucurat de un numar mare de vizitatori, care ne-a depasit asteptarile. Nu cred ca exista barometru mai bun pentru masurarea succesului unui astfel de proiect, si ne dorim sa mentinem aceasta realizare. Tocmai de aceea, in luna decembrie, am pregatit pentru comunitatea din Obor numeroase surprize placute, astfel incat sa regaseasca la Veranda adevaratul spirit al Craciunului, la fel ca acasa”€, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Startul activitatilor specifice sezonului a fost dat de Mos Nicolae. 15 copii, beneficiari ai programelor United Way, s-au bucurat de acces gratuit pe Patinoarul Veranda, de meniuri delicioase oferite de McDonald’s, dar si de alte suprize gasite in ghetute daruite de Veranda Mall, Gymboland si Carrefour Veranda. Tot de Mos Nicolae, cumparaturile facute #laVeranda au adus vizitatorilor premii instant, precum globuri pictate manual oferite de Veranda, bomboane din partea Carrefour Veranda si Sweet by Marvio sau vouchere oferite de Gymboland, Spartan si Patinoar Veranda.

 

Pana pe 18 decembrie, cumparaturile in valoare de minimum 200 RON pot aduce celor care se inscriu la tombola excursii in tara oferite de TUI TravelCenter, electrocasnice din partea Altex, dar si doua cine cu delicatese specifice sarbatorilor de iarna oferite de Carrefour Veranda sau decoratiuni de la TATI, premii ce vor fi livrate expres chiar de Mos Craciun castigatorilor, la ei acasa, in Ajunul Craciunului. De asemenea, participantii vor primi pe loc, la inscrierea in campanie, o doza de Coca Cola sau un camion de jucarie Coca Cola.

 

Mai mult, toata luna decembrie este rezervata colindelor si activitatilor specifice acestei perioade a anului. Vizitatorii Veranda vor fi intampinati de grupuri de colindatori de toate varstele si se vor putea destinde la Targul de Craciun. Totodata, de pe 6 decembrie pana in ajunul Craciunului, Veranda gazduieste spectacole pentru copii realizate de Teatru la Cinema, dar si ateliere interactive de sezon, accesul fiind gratuit. Nu in ultimul rand, cei pasionati de sporturile de iarna au ocazia de a practica activitatile preferate la primul patinoar in aer liber din Obor, deschis in fiecare zi, intre orele 10:00 si 22:00.


Sub conceptul „Cel mai frumos Craciun este acasa”, Veranda a pregatit celor peste 430.000 de locuitori care stau la doar cateva minute de mall, dar si bucurestenilor care vin constant in zona Obor, momente magice si cadouri din belsug atat de aproape de locuinta lor, incat se vor simti ca acasa.

  61 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings