newsletter rss
HotNews.ro

webPR:Ultima reprezentatie a spectacolului Balul Hotilor de Jean Anouilh, o productie a Teatrului Vienez de Copii


PDF Print
A | a
E-mail
de | Luni, 28 noiembrie 2016, 13:16 webReleases | Cultura

Teatrul Vienez | Foto: HotNews.ro
Pe data de 20 noiembrie 2017 a avut loc ultima reprezentatie a spectacolului Balul Hotilor de Jean Anouilh, o productie a Teatrului Vienez de Copii. A fost un moment de glorie pentru Teatrul Vienez de Copii. La spectacol au fost prezenti d-na Colombe Anouilh dHarcourt, fiica scriitorului, care a sosit special de la Paris pentru a asista la acest eveniment si E.S. d-l Francois Saint-Paul, ambasador al Frantei la Bucuresti, care a fost cu totul impresionat de prestatia tinerilor actori. ("Este magnific, de o calitate extraordinara, este superb ! Un spectacol care face o mare placere ! Copiii erau in mod evident foarte fericiti si invidiati de catre spectatorii care si-ar fi dorit sa fie in locul lor. ")

Tinerii actori i-au adus acestei comedii o energie debordanta si o adevarata bucurie pe scena. In baza acestui succes intreaga trupa a fost invitata la Paris pentru a interpreta acest spectacol care va intensifica schimbul cultural franco-romano-austriac.

Dupa reprezentatie d-na Colombe dHarcourt Anouilh a inmanat premiile Concursului Literar Philippe-Senghor elevilor romani participanti. Laureatii concursului, care au fost pentru prima data intr-un teatru, au fost la randul lor impresionati si recunoscatori pentru aceasta experienta.

Sylvia Rotter, fondatoarea Das Wiener Kindertheater din Viena a lansat Teatrul Vienez de Copii in urma cu zece ani. In acest timp echipele de la Oradea si Cluj au facut cursuri de teatru cu copiii dupa metoda Rotter. Incepand cu anul 2014 Teatrul Vienez de Copii a promovat o Initiativa Educationala Nationala, al carei obiectiv este integrarea teatrului, improvizatiei si pantomimei in invatamant.
  52 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings