newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Premiera spectacolului „Balul Hoţilor” la Teatrul Vienez de Copii


PDF Print
A | a
E-mail
de | Miercuri, 26 octombrie 2016, 19:02 webReleases | Cultura

Joi, 27 octombrie 2016, la orele 19.00, va avea loc la Bucuresti premiera spectacolului ”Balul Hotilor” de Jean Anouilh, intr-o distributie in spiritul Teatrului Vienez de Copii: copiii in lumina reflectoarelor.

Evenimentul va avea loc in Centrul Vechi al capitalei, la Teatrul de pe Lipscani (strada Lipscani nr. 53) si se va desfasura sub Patronajul E.S. Ambasador al Republicii Austria la Bucuresti, Gerhard Reiweger.

Va prezentam o comedie ametitoare, fantezista, spumoasa, stralucitoare! Oraselul Vichy era in anii 1920 renumit pentru apele sale termale, vizitatorii bogati si hotii de profesie. Trei dintre acestia, Peterbono, Hector si Gustave, ajung printr-un joc al deghizarii si aparentelor in casa bogatei Lady Hurf si a nepoatelor sale, pe care, de dragul zestrei, incearca disperat sa le seduca. In seara balului, hotii se pregatesc sa dea lovitura cand... are loc o rasturnare neasteptata de situatie!Spectacolul ”Balul Hotilor” va fi prezentat publicului intr-o mini-stagiune de 10 reprezentatii.

Premiera va fi urmata de spectacole in zilele de 30 octombrie (orele 11.00 si 19.00), 3 noiembrie (orele 19.00), 8 noiembrie (orele 19.00), 10 noiembrie (orele 19.00), 13 noiembrie (orele 11.00 si 19.00) si 20 noiembrie (orele 11.00 si 19.00).

Teatrul Vienez de Copii isi propune dezvoltarea personala a celor mici prin intermediul teatrului. Dupa sase luni in care urmeaza cursurile noastre, copiii isi probeaza iesirea in fata publicului intr-o experienta esentiala pentru dezvoltarea lor viitoare si unica si de neuitat pentru publicul larg.

”Teatrul sprijina procesul educational intr-un mod aparte. Sensibilitatea limbajului, concentrarea si capacitatea de exprimare sunt competente valoroase in relatia cu semenii si aduc avantaje, atat in viata privata, cat si in cea profesionala. Das Wiener Kindertheater formeaza aceste competente de 21 de ani in Austria. Ma bucur nespus, ca Doamna Sylvia Rotter a implementat metodele ei inca din 2008 si in Romania, urmand ca  Teatrul Vienez de Copii sa se bucure si aici de nenumarate succese.” - E. S. Ambasador al Republicii Austria la Bucuresti, Gerhard Reiweger

Obiectivele noastre sunt educatia, dezvoltarea personala, o alternativa sanatoasa de petrecere a timpului liber. ”Comunicarea prin limbaj, nu prin violenta„ - este unul dintre principiile fundamentale ale Teatrului Vienez de Copii si ne straduim sa sadim acest crez in inimile tuturor actorilor nostri. Prin metoda Rotter, ne dorim sa le inspiram dragostea pentru teatru si limbaj tuturor copiilor nostri, indiferent de varsta, nationalitate sau context social. Folosim jocuri de improvizatie si ritm, dans si texte din literatura clasica cu intentia de modela niste adulti creativi, inspirati, entuziasti.  Teatrul combina atat de multe lucruri” Dar cel mai important este faptul ca teatrul te face sa te simti viu. - Sylvia Rotter, Presedinte si fondator al Teatrului Vienez de Copii.

Spectacolul de debut al Teatrului Vienez de Copii din Bucuresti a fost ”Visul unei nopti de vara” de W. Shakespeare, in octombrie 2009, cu care copiii au participat un an mai tarziu la Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Au urmat apoi reprezentatii anuale, ”Balul Hotilor” de J. Anouilh fiind cea de-a opta productie a trupei bucurestene.

Exceptand activitatea cu copiii si spectacolele anuale, Teatrul Vienez de Copii este promotorul unor proiecte diverse, dintre care cel mai important este INITIATIVA EDUCATIONALA NATIONALA.

 

Mai multe informatii pe situl       www.teatrulvienezdecopii.ro       si  la numarul de telefon    0728 853 417.

  330 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings