newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mastercard pregateste experiente Priceless, in acorduri wagneriene, la evenimentul Parsifal la Ateneul Roman


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Luni, 10 octombrie 2016, 15:35 webReleases | Cultura

Mastercard, alaturi de Fundatia Romana pentru Excelenta in Muzica, Filarmonica "George Enescu" si Institutul Cultural Roman ofera iubitorilor de cultura doua concerte cu Actul I din Parsifal de Richard Wagner, care reprezinta deschiderea de gala a stagiunii de concerte 2016-2017 de la Ateneul Roman.  Acestea vor avea loc pe 7 si 8 octombrie.

Sub bagheta celui mai cunoscut dirijor roman de opera la nivel international, Christian Badea, vor urca pe scena cei mai buni interpreti wagnerieni din lume, alaturi de Orchestra Simfonica si Corul Filarmonicii George Enescu. Va fi un spectacol nou si unic: publicul se va afla in centrul actiunii, avand parte de un concert-eveniment in care elementele muzicale se imbina remarcabil cu cele teatrale si arhitecturale.


In calitate de partener, Mastercard le va oferi invitatilor surprize Priceless  in cadrul evenimentului, sub umbrela programului Priceless Cities.


Este o onoare sa contribuim la realizarea acestor doua spectacole unice si sa oferim iubitorilor de cultura experiente de inalta clasa, alaturi de interpreti de talie internationalaNe face placere sa sustinem o reprezentatie a muzicii wagneriene si sa facem cunoscut invitatilor programul Pricelessà Cities, cu atat mai mult cu cat aceasta platforma a Mastercard are o importanta componenta culturala. Experientele pe care acest program le ofera la nivel international sunt intr-adevar De Nepretuit astfel incat evenimentul local Parsifal reprezinta pentru noi o continuare fireasca a colaborarilor fundamentate pe valori puternice comune”, spune Raluca Nicolaescu, Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard.


Platforma Priceless Cities ofera experiente Priceless  in peste 40 de orase, fiind accesibila in 70 de tari. Astfel, posesorii cardurilor Mastercard  pot avea acces la evenimente culturale sau pot vizita obiective turistice importante, cu beneficii adaptate unui stil de viata ce tinde spre un nivel artistic de excelenta.


Christian Badea, care a dirijat pe cele mai importante scene din lume, ii va avea sub bagheta la Ateneul Roman pe Stefan Vinke (Parsifal), Eric Halfvarson (Gurnemanz), Petra Lang (Kundry), Bela Perencz (Amfortas), apreciati ca fiind unii dintre cei mai mari interpreti wagnerieni din lume, precum si pe artistii din Orchestra si Corul Filarmonicii "George Enescu".


Cu o sustinere financiara relativ mica fata de alte sectoare ale economiei, cultura poate aduce importante dividende economice, sociale si de educatie, fapt dovedit in multe tari. Parsifal Actul I de Richard Wagner la Ateneul Roman a putut fi realizat datorita stransei colaborari cu parteneri deosebiti, precum Mastercard, care sustin si finanteaza acest proiect, a declarat maestrul Christian Badea.


  56 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings