newsletter rss
HotNews.ro

webPR:Prins in plasa paianjenului


PDF Print
A | a
E-mail
de | Joi, 25 august 2016, 15:56 webReleases | Cultura

Scoala de vara 2016 | Foto: Muzeul Antipa
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" ii invita pe cei mici la un nou modul al Scolii de Vara intitulat "Prins in plasa paianjenului", care se desfasoara in perioada 29 august - 2 septembrie in Sala Atelier a Muzeului.


In cadrul acestui modul, prin audierea unor prezentari, prin colectarea de material arahnologic in natura si prin diverse activitati in laborator, participantii vor invata elementele de baza ale biologiei paianjenilor, vor invata sa diferentieze mai multe tipuri de medii de viata ale acestora si sa identifice cateva specii comune.
 
Paianjenii sunt fiinte fascinante, cu caracteristici si simturi extraordinare, si care doar in putine cazuri sunt periculosi pentru om.
 
Va invitam, deci, sa patrundem si sa intelegem o lume care pare a fi evoluat pe alta planeta.
 
Cursul care se desfasoara zilnic intre orele 10:15 si 12:30 se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani iar taxa de participare este de 150 lei/persoana sau 250 lei/2 frati.
 
Inscrierea participantilor se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro
 
 
 
Parteneri media:  EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Mamica de azi, Mami, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.
Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturala "Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.
  286 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings