newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Crina Semciuc, Olimpia Melinte si Flavia Hojda, cele trei gratii bune si nebune, fac pariul vietii si al generatiei lor in #Selfie69


PDF Print
A | a
E-mail
de Anca Romanescu. PUNK PR | Joi, 4 august 2016, 13:10 webReleases | Cultura

#Selfie69 01 | Foto: webPR.ro

Lungmetrajul #Selfie69, regizat de Cristina Iacob, spulbera mitul urban potrivit caruia casnicia nu aduce fericirea... Poate chiar dimpotriva! Dar, pentru a ajunge la aceasta concluzie, trei gratii bune si nebune, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) si Ana (Flavia Hojda) trebuie sa treaca prin capcanele, tentatiile si pericolele ce apar in urma unui pariu total "prajit", ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in trei zile?!


Asa ca, plecate de acasa, atat la propriu cat si la figurat, ele cauta cu inversunare inelul mult visat de fiecare mireasa latenta. Dupa cateva preludii si tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se asteapta! Si, daca se lasa si cu finalizare (aka casatorie), asta ramane de vazut... Incepand din 16 septembrie in cinematografele din toata tara!

 

 

Romantica incurabila, care viseaza la o dragoste ca in The Notebook, Roxi este interpretata de Olimpia Melinte. In #Selfie (2014) era fata plinuta, de gasca, complexata, dar mereu cu dulciuri la ea. In relatia cu Magi (Vlad Logigan) s-a descoperit pe sine si a inceput sa isi urmeze visul. Studenta la film, Roxi sparge tiparele si este ea insasi. Lupta pentru dragostea adevarata, fie cea a unui barbat sau cea a prietenelor ei. Copilul rasfatat si uneori mult prea rebel -“ cu sau fara cauza - al Ceciliei (Alina Chivulescu) si sora vitrega a Anei (Flavia Hojda), dupa ce mama ei s-a casatorit cu Nea Ceausu (Razvan Vasilescu), Roxi isi doreste sa se casatoreasca cu Magi din grupul baietilor.

 

"Roxi este infuzia mea de adolescenta", spune Olimpia Melinte, "toata paleta ei de culori, crizele, bucuriile, esecurile si-au facut loc in mine si au creat o tanara puternica si hotarata, her own hero, asa cum spune Roxy-Foxy. O tanara care nu are nevoie de clisee, care nu vrea sa arate ca toate celelalte fete, care are personalitate, are forta si stie ce vrea. Am avut de invatat multe de la Roxi si sper sa aiba acelasi impact si asupra tinerilor de azi, prea pierduti in stereotipuri si in eroi de plastic", spune Olimpia.

 

 

 

Yasmine este liderul/obraznica grupului, interpretata de Crina Semciuc. Fata frumoasa, de bani gata. Ii place aventura si de fiecare data alegerile ei proaste au legatura cu proful de istorie, barbatul pe care il iubeste, dar care nu isi doreste o relatie cu ea. Face totul din teribilism. Stie ca poate avea tot ceea ce isi doreste pentru ca este sexy si are bani. Si-ar dori sa poata cumpara si dragostea, pentru ca asa a fost crescuta. Parintii ei i-au oferit bani in loc de iubire si atentie. Descopera ca dragostea nu are pret si nu stie cum sa o obtina. Roxi si Ana sunt singurele din viata ei care ii ofera dragoste neconditionata, iar prietenia lor este pe primul lor pentru Yasmine. Ele ii vor binele si, in urma pariului pus, trebuie sa se duca la scoala, in loc sa se plimbe zi si noapte prin cluburi si la petreceri.

 

"Yasmine este un caracter complex, plin de viata, care isi asuma orice decizie pe care o ia", spune Crina Semciuc despre Yasmine. œ"Este vulcanica, dinamica, asumata, e ca o gura de aer proaspat pentru cei din jur. Are o relatie sincera de prietenie cu Roxi si Ana, ea e sufletul acestei prietenii, motiv pentru care sufera cand cele doua prietene au pe cineva si ea ramane singura. Yasmine cauta iubirea adevarata, fara sa-si dea seama, desi incepe lasandu-ti impresia ca este doar un copil rasfatat. Ea doar parcurge drumul unui adolescent catre maturitate", vorbeste Crina despre personajul ei.

 

 

 

Tanara actrita Flavia Hojda o interpreteaza pe Ana, fata frumoasa, cuminte si desteapta a grupului. Studenta la conservator, invata sa cante la violoncel. Si-a urmat visul muzicii, desi era pe lista de admisi la Princeton. Are relatia perfecta cu Brain (Alex Calin) - "creierul" din gasca de baieti. Este fata lui Nea Ceausu (Razvan Vasilescu), fiica vitrega a Ceciliei. Mama ei a murit cand era mica. Ana are un sistem de valori bine fixat datorita educatiei stricte primite de la tatal ei. Este vocea ratiunii in fiecare boacana a grupului si se alatura nebuniei din dorinta de a le proteja pe fete. Este foarte sigura pe ea si pe dragostea lui Brain. Atat de sigura, incat nu poate concepe un refuz de la el si intra intr-o spirala a nebuniei...

 

"Simt ca am crescut impreuna cu Ana, si am invatat lucruri de la ea, in drumul nostru spre maturizare", spune Flavia Hojda despre Ana. Lucrand la personajul asta am invatat mai multe despre mine, si am reusit sa trec de unele bariere si limite care se formasera in jurul meu. A fost o provocare. Si tot datorita unei provocari, Ana isi imbratiseaza viata si se descopera pe ea. E traseul adolescentei care, incet, devine femeie."

 

 

 

#Selfie69 este sequelul succesului de public  #Selfie, cel mai bine vandut film romanesc al anului 2014 si va fi lansat in cinematografe in 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film. Din distributie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Marian Ralea, Alex Bogdan, Andrei Hutuleac, Tolea Ciumac, alaturi de actori consacrati sau debutanti.

 

 

 

Filmografii

 

Olimpia Melinte. Filmografie

 

Harley & The Davidsons (2016), regia Ciaran Donnelly

#Selfie69 (2016), regia Cristina Iacob 

Perfect health (2015), regia Anca Damian

Canibal (2013), regia Manuel Martin Cuenca

Start a new world (2013), regia Luiza Parvu

#Selfie (2014), regia Cristina Iacob

Bucuresti Non-Stop (2013), regia Dan Chisu

Projects from the past (2012 - 2013), regia Andrei Zinca

Killing time (2012), regia Florin Piersic jr.

It takes 2 to fance (2012), regia Andrei Gheorghe

The chosen one (2012), regia Cristian Comeaga

My baby (2012), regia Luiza Parvu

Seven acts of mercy/ Sette opere di misericordia (2011), regia Massimiliano & Gianluca de Serio

Draft 7 (2010), regia Luiza Parvu

Floating things / Cele ce plutesc (2009), regia Mircea Daneliuc

Pisi pisi pam pam (2008), regia Andrei Sota

 

Premii si nominalizari

 

2016 Premiile GOPO, nominalizare pentru Cea mai buna actrita in rol secundar

2015 Premiile GOPO, nominalizare pentru Cea mai buna actrita in rol principal

2014 Spanish Guild Award, Cea mai buna actrita, pentru Alexandra/Nina, Canibal

2014 Premiile Goya prizes, nominalizare la "Revelatia anului", pentru Alexandra/Nina, Canibal

2014 Premiile CEC, Spania, nominalizare la "Revelatia anului", pentru Alexandra/Nina, Canibal

2012 Bobbio Film Festival, Italia, Cea mai buna actrita, pentru Luminita, Sette opere di misericordia

2010 Premiile GOPO, nominalizare pentru Cea mai buna actrita in rol secundar, Magda, Cele ce plutesc

2010 Premiile GOPO, nominalizare pentru Tanara speranta, Magda, Cele ce plutesc

 

 

 

Crina Semciuc. Filmografie

 

Wilde Maus (in cinematografe in 2017), regia Josef Hader

#Selfie69 (2016), regia Cristina Iacob 

Lampioane chinezesti (2015), regia Bogdan Olteanu

Casualty, regia Steve Hugs (serial TV, BBC ONE)

Special Agents, regia Dominik Graf

#Selfie (2014), regia Cristina Iacob

Funerarii fericite (2012), regia Horatiu Malaele

In deriva (2012), regia Constantin Popescu (tv series, HBO)

Rocker (2012), regia Marian Crisan

Jaful (2011), regia Radu Mihai (short film)

A! (2011), regia Raluca Nedelciu

Dealuri ca elefanti albi (2010), regia Constantin Popescu

Tanti (2009), regia Serban Marinescu

WebSiteStory (2009), regia Dan Chisu

53 hours (2008), regia Adrian Popovici

Fetele marinarului (2008) (serial tv, Antena 1)

Cu un pas inainte (2008) (serial tv, Pro TV)

Nimic nu-i intamplator (2008), scurtmetraj

California Dreamin' (nesfarsit) (2007), regia Cristian Nemescu

Mincinoasa (2007) (serial tv, Acasa TV)

Daria, iubirea mea (2007) (serial tv, Acasa TV)

 

Premii si nominalizari

 

2014 Festivalul de film de la Southampton, nominalizare pentru Cea mai buna actrita, #Selfie

2010 UNITER 2010 - Premiul pentru cel mai bun debut, Leonce si Lena, regia Horatiu Malaele

 

 

 

Flavia Hojda. Filmografie

 

#Selfie69 (2016), regia Cristina Iacob 

Apt. 7 (2016), regia Carmina Hionia Penes

Fixeur (2015), regia Adrian Sitaru

#Selfie (2014), regia Cristina Iacob

 

 

Bucuresti, 4 august 2016

Anca Romanescu | PR | 0732 144 570 | anca@punkpr.ro

  



97 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings