newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Dilemador.ro ofera cele mai inedite experiente escape room din Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 28 aprilie 2016, 15:14 webReleases | Cultura

Dilemador si ideile geniale cu care au construit camerele escape room sunt cele ce atrag din ce in ce mai multi iubitori de suspans din Bucuresti.

Kama Sutra, Star Wars si Game of Thrones sunt temele celor trei camere pe care le ofera Dilemador. In oricare dintre cele trei camere de tipul escape the room, distractia si misterul vor fi aceleasi.


In Bucuresti, fenomenul escape room rasuna ca un ecou in timpul liber


Locuitorii Bucurestiului iubesc tot ce este nou, astfel escape room-ul a devenit in scurt timp un fenomen. Daca nu ati incercat pana acum si nu stiti despre ce este vorba, un escape room reprezinta:


·         Un joc real plin de surprize. O camera cu o anumita tema din care nu puteti iesi, decat atunci cand rezolvati diverse puzzle-uri, mistere, secrete si atunci cand gasiti cheia care va va deschide usa.


·         In functie de ideile celor care au creat camera, „surprizele” vor fi mai grele si mai amuzante. In interiorul camerelor escape room de la Dilemador veti gasi trei teme geniale, iubite si foarte cunoscute de bucuresteni, care obliga mintile sa gandeasca, in timp ce traiesc o experienta amuzanta si, in acelasi timp, inedita.


·         Timpul de „evadare” dintr-o incapere escape room este de 60 de minute, acest perioada este data tocmai pentru a pune presiune si pentru a mari adrenalina.


Asadar, daca va doriti o alta experienta care sa va scoata din monotonia Bucurestiului, incaperile de escape room de la Dilemador sunt optiunea unui weekend nebun, distractiv si foarte misterios. Aceasta locatie cu escape room din Bucuresti, Dilemador, este ideala pentru orice varsta, grup de prieteni si chiar pentru cupluri.


Ce tematica au camerele de tip room escape de la Dilemador.ro?


Cei de la Dilemador au trei tipuri de escape room cu teme foarte cunoscute.  Prima camera room escape Star Wars este inspirata din filmul cu acelasi nume, iar atmosfera plina de mister este data de puterile fortelor raului si ale binelui. Indiferent de partea cui sunteti va trebui sa va folositi de abilitatile dumneavoatra pentru a evada.


A doua camera escape room este Game of Thrones, un alt fenomen care a innebunit Bucurestiul, iar drumul catre iesire pregatit de Dilemador.ro este plin de obstacole si enigme. La finalul celor 60 de minute, pe langa evadare, veti afla ce fel de rege sunteti, daca veti reusi sa iesiti invingatori.


Si ultima camera, dar nu cea din urma, este Kama Sutra si, desi pare ca trebuie sa ramai si sa experimentezi, evadarea trebuie sa va reuseasca tot in 60 de minute. O camera plina de erotism, perfecta pentru cupluri si nu numai, aceasta enigma orientala este creata cu umor de cei de la Dilemador.


Daca doriti sa experimentati una dintre cele trei incaperi de escape room sau, de ce nu, pe toate cele trei, avand in vedere preturile foarte accesibile pe care le au cei de la Dilemador, adresa este Str. Zarii, nr. 6-8, ap. 2, sector 5, Bucuresti.  Inainte de a ajunge acolo sunati la numarul de telefon: 0749.523.066 pentru a face rezervari, iar pentru orice alt detaliu accesati site-ul oficial Dilemador.ro.


Experienta pe care o veti trai in cadrul acestui room escape bucurestean, va ramane intiparita in mintea dumnevoastra si, cine stie, poate se va transforma in dependenta, daca va va placea foarte mult, ceea ce nu este deloc rau, daca ne gandim la faptul ca acest tip de joc stimuleaza gandirea.

  132 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings