newsletter rss
HotNews.ro

webPR: 9 days of home theatre, 4 ani de In Culise aniversati ”acasa„


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 5 ianuarie 2016, 16:09 webReleases | Cultura

Teatrul In Culise deschide anul 2016 cu aniversarea a patru ani de existenta prin 9 days of home theatre, un minifestival in care vor defila cele mai noi productii ale teatrului. Asadar, intre 9 si 17 ianuarie sunteti invitati ”acasa”, in mansarda La Scena (Calea Calarasilor nr. 55), sa va bucurati de spectacol.

 

Acasa nu e un loc, ci un sentiment. Iar din 2011, pentru mica echipa de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori si iubitori de teatru, ”acasa” inseamna In Culise - pentru ca ii gasesti aici in fiecare zi.

9 days of home theatre este evenimentul prin esti invitat sa intri in casa si in intimitatea acestei echipe de visatori care au un singur scop - sa furnizeze distractie si bucurie.

 

Dupa patru ani in care a trait prin spectacol si a mancat numai bruschete cu teatru, echipa In Culise te invita sa-i cunosti si sa experimentezi diversitatea ofertei din mediul independent: comedii delicioase, spectacole romantice (fara sirop), tragicomedii, spectacole erotice, drame puternice sau stand up comedy.

In cadrul evenimentului 9 days of home theatre  va puteti bucura de spectacole cu intrare libera si de noutatile si varfurile de lance ale acestei stagiuni, printre care se numara: premiera The Blue Room - un spectacol despre sex, avanpremiera Qui est Mohamed? -un spectacol-excursie in intimitatea cuplului modern, Orchestra Titanic - o calatorie teatrala prin vis, Clinica Sinucigasilor - o comedie a sperantei, si alte cateva titluri care promit sa va aduca zambetul pe bune in acest inceput de an.

 

Hai si tu... Acasa, intr-o mansarda incapatoare, care a tinut de cald multor generatii de artisti.

Acasa, intr-un spatiu mare, confortabil si relaxat. Acasa, unde suntem adevarati si avem voie sa plangem. Acasa, unde gresim si iertam, apoi ne distram si facem galagie. Acasa, unde ne imbratisam, avem rabdare si ne iubim! Acasa, In Culise!

 

Intre 9 si 17 ianuarie va puteti alege spectacolul favorit si sa mergeti sa petreceti o seara ideala cu prieteni in teatru - in mansarda de pe Calarasilor 55.

Detalii despre fiecare spectacol se gasesc pe www.inculise.ro, iar rezervarile se fac la 0735026762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online/

 


Programul integral al evenimentului:

Sambata 9 Ianuarie

19:00 The Blue Room (Premiera)
21:30 The Blue Room (Premiera)

Duminica 10 Ianuarie

15:00 Qui est Mohamed? (Avanpremiera)

18:00 Povesti despre tine

21:00 Scrisori catre Rita: The show


Luni 11 Ianuarie

20:00 Omul cu o singura aripa (intrare libera)


Marti 12 Ianuarie

20:00 LUV (intrare libera)


Miercuri 13 Ianuarie

20:00 Omul de zapada (intrare libera)


Joi 14 Ianuarie

19:00 Black Friday Love (intrare libera)


Vineri 15 Ianuarie

21:00 Stand Up Comedy

Sambata 16 Ianuarie
19:00 Orchestra Titanic
21:30 Clinica Sinucigasilor

Duminica 17 Ianuarie

18:00 Povesti despre tine
21:00 Un barbat si mai multe femei

 

Mai multe detalii pe www.inculise.ro


 

Din 2011, o mica armata de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori si oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distractie si bucurie. O echipa de visatori neimblanziti de sistem, care-si doresc sa-ti arate ca teatrul poate fi viu si adevarat si ca ramane acel tip de entertainment care merita timpul tau.

 

  512 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by