newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Alegeti invatamant secundar in Marea Britanie la jumatate de pret - la World Education Fair


PDF Print
A | a
E-mail
de Smile Media | Miercuri, 5 decembrie 2012, 19:45 webReleases | Cultura

SBSS_Cambridge | Foto: Integral Programe Educationale
Reprezentantii a 30 de scoli si colegii private de elita, din Europa, vor prezenta noi scheme financiare si oportunitati de a studia in strainatate in cadrul Targului International "World Education", organizat  pe 7 si 8 Decembrie la Hotel Hilton, Bucuresti si pe 10 Decembrie la Hotel Timisoara, in Timisoara.

Subventia de stat pentru educatia in Marea Britanie


Printre participantii la World Education va fi reprezentantul responsabil cu admiterea la Liverpool College, unul dintre primele colegii de elita private, care va beneficia de noul program de investitii oferit de Guvernul Britanic pentru educatie. Pentru prima data, copiii romani vor putea sa studieze intr-o scoala britanica privata, fara a plati o taxa. Subventia de stat reduce costurile la jumatate, de la 26.000 la 13.000 de lire sterline - o suma care acopera costurile de masa si cazare, apropiindu-se astfel de costul unei scoli private din Romania.

In timpul targului candidatii pot depune dosarul de admitere sau pot sa rezerve o data pentru sustinerea testului. "Scolile din Marea Britanie nu au termene de aplicare. Cu toate acestea, prezentarea din timp a documentelor creste sansele lor de admitere ", a declarat Irina Hristova, Manager al firmei de consultanta  educationala in strainatate" Integral ". Aceasta recomandare este valabila si pentru Liverpool College, din toamna anului 2013, deoarece subventia de la guvern va creste numarul de elevi cu rezultate excelente pe un loc.

De la un colegiu de elita la o universitate de top

Printre participantii la targ se numara institutii din Top 10 scoli britanice printre care Caterham School (locul patru) si Bromsgrove School (locul zece).

Elvetia, care a devenit recent o destinatie foarte populara pentru elevii din Romania, va fi de asemenea reprezentata la World Education de unele dintre colegiile sale de elita.

Vizitatorii vor primi informatii cu privire la diversele oportunitati de finantare si studiu si programele educationale disponibile - cum ar fi British A-Levels si International Baccalaureate - care deschid usile spre cele mai ravnite programe de studiu si universitati din strainatate.

Pana la 30% reducere la taxele de studiu

Bursele de studiu pentru scolile si colegiile din strainatate pentru perioada 2013-2014 vor oferi oportunitatea familiiloe sa economiseasca intre 2.700 si 11.000 de lire sterline pe an. Bursele de studiu se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani. Reducerea de pana la 30% din taxele de studiu ce poate fi obtinuta de elevii din Romania vizeaza unele dintre cele mai renumite colegii precum:  DLD College din Marea Britanie, cu sedii in centrul Londrei si Cambridge, Kings College si Chase Academy.

Vacante de limbi straine - ieftine si eficiente


Familiile ale caror bugete sunt depasite de taxele percepute de scolile internat, dar doresc sa ofere copiilor lor o pregatire buna, care sa-i faca competitivi pentru procesul de admitere in cele mai bune universitati, pot alege varianta taberelor de limbi straine, in strainatate. Aceasta este optiunea cea mai populara pentru atingerea excelentei in studiul limbilor straine sau in zona de pregatire academica. Cursurile sunt tinute in campusurile scolilor si colegiilor de elita si permit elevilor sa experimenteze atmosfera si conditiile de studiu occidentale si sa decida daca doresc sa isi continue studiile in strainatate.

In cadrul targului World Education va fi lansat si noul catalog pentru tabere de limbi straine 2013, ce cuprinde peste 300 de propuneri si noi oportunitati de pregatire academica pentru aplicarea la studii in strainatate. Doar pentru vizitatorii evenimentului din Bucuresti si Timisoara organizatorii de la "Integral" vor oferi reduceri de 5% pentru vacantele alese.

Mai multe detalii despre programul targului si despre participanti pot fi gasite pe site-ul evenimentului. Tot aici se pot face inscrierile pentru participare si pentru intalnirile personale cu reprezentantii scolilor www.worldeducation.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   | 
  959 vizualizariWebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by